Μία κοινή προπόνηση ανάμεσα στους πρωταθλητές του UFC Kayla Harrison και Sean Strickland προκάλεσε μεγάλη συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον Αμερικανό middleweight να παραδέχεται με χιουμοριστικό τρόπο ότι η δύο φορές χρυσή Ολυμπιονίκης στο τζούντο τον ανάγκασε να παραδοθεί επανειλημμένα.
Οι δύο αθλητές προπονήθηκαν στις εγκαταστάσεις της ‘American Top Team’ στο Coconut Creek της Φλόριντα, όπου ο Strickland είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει από κοντά το κορυφαίο επίπεδο της Harrison στο τζούντο και στο grappling. Μετά την προπόνηση, η πρωταθλήτρια δημοσίευσε σχετικό βίντεο στα Instagram Stories και τον ρώτησε ποιος τον είχε… διαλύσει.
Ο Strickland δεν προσπάθησε να κρύψει όσα συνέβησαν και απάντησε:
«Η Kayla με ανάγκασε να παραδοθώ περίπου 20 φορές. Έκανε κάποιες ιαπωνικές ρίψεις που δεν μπορώ να προφέρω, επειδή είμαι Αμερικανός».
Sean Strickland says Kayla Harrison tapped him 20 times 😂
— Dovy🔌 (@DovySimuMMA) June 30, 2026
“Kayla tapped me out like 20 times. She pulled out some Japanese throw or whatever, but I'm American, so I can't pronounce that shit. I'm not a damn commie." pic.twitter.com/bC002lcXBl
Η δήλωση έγινε εμφανώς σε χιουμοριστικό κλίμα, επομένως ο αριθμός «20» δεν πρέπει απαραίτητα να θεωρηθεί κυριολεκτική καταμέτρηση. Παρ’ όλα αυτά, η αντίδραση του Strickland αποτύπωσε τον σεβασμό του για τις ικανότητες της Harrison και το πόσο δύσκολο ήταν να διαχειριστεί τις ρίψεις και τις υποταγές της στο έδαφος.
Η Kayla Harrison αποτελεί μία από τις κορυφαίες αθλήτριες μαχητικών αθλημάτων της γενιάς της. Έχει κατακτήσει δύο χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια στο τζούντο και έφτασε στην κορυφή του UFC, κερδίζοντας τον τίτλο της bantamweight κατηγορίας με υποταγή απέναντι στην Julianna Peña.
Η πολυαναμενόμενη υπεράσπιση του τίτλου της απέναντι στην Amanda Nunes είχε προγραμματιστεί για το UFC 324, όμως η Harrison αποσύρθηκε λόγω προβλήματος στον αυχένα, στον οποίο χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση.
Ο Strickland, από την πλευρά του, προετοιμάζεται για την επιστροφή του στο οκτάγωνο, ενώ αναρρώνει από τραυματισμό στον ώμο.
Διαβάστε ακόμα :






















