
Ο Αχιλλέας Καραπιπέρης πραγματοποίησε μία ακόμα άκρως μαχητική εμφάνιση στην Ιαπωνία, στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει μία θέση στην κορυφαία οκτάδα του K-1 MAX.
Ο Έλληνας αθλητής έδωσε μεγάλη μάχη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, όμως δεν κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο αποτέλεσμα, γνωρίζοντας την ήττα με απόφαση των κριτών απέναντι στον Zack Pankhurst.
Εντός της Marine Messe Fukuoka Hall B η αναμέτρηση είχε ιδιαίτερα υψηλό βαθμό δυσκολίας, με τον Καραπιπέρη να καλείται να αγωνιστεί στη χώρα όπου γεννήθηκε και γιγαντώθηκε το K-1. Παρά την πίεση και τη δυναμική του αντιπάλου του, ο Έλληνας μαχητής δεν σταμάτησε να προσπαθεί, αναζητώντας τις επιθέσεις που θα μπορούσαν να αλλάξουν την εξέλιξη του αγώνα.
Κατά τη διάρκεια της μάχης, ο Καραπιπέρης δέχθηκε ένα νοκ ντάουν, με σχετικό στιγμιότυπο να το αποτυπώνει εδώ δίχως φυσικά να δίνει το στίγμα όλου του ματς από το οποίο ακόμα δεν έχουμε εικόνα.
Ο Καραπιπέρης βρέθηκε στα World Qualification Finals μετά από την πρόκριση που πήρε μέσα από την 4άδα στο ‘Spartan’s Night 6’.
Αξίζουν μόνο μπράβο και πολλά συγχαρητήρια στον Έλληνα μαχητή που έχοντας δίπλα του τον Νίκο Κρητικό στο ‘Kritikos Camp’ καταφέρνει να κυνηγά και να διεκδικεί τα όνειρά του.
Διαβάστε ακόμα :




















