
Μία σπουδαία γυναικεία αναμέτρηση με διεθνές κύρος παρουσιάζει το ‘Battle of the Legends’, φέρνοντας στο ρινγκ του Telekom Center Athens δύο αθλήτριες υψηλού επιπέδου με φόντο τον βαρύτιμο παγκόσμιο τίτλο της WMC.
Στις 27 Ιουνίου 2026, η Αθήνα θα φιλοξενήσει μία μάχη με όρους Muaythai, σε μια διοργάνωση που ανεβάζει ακόμα περισσότερο τον πήχη για τα μαχητικά σπορ στην Ελλάδα.
Η 22χρονη Ταϊλανδέζα πρωταθλήτρια Parunai Janchira, εκπροσωπώντας το Mek Dum Gym, έρχεται στην Ελλάδα με ξεκάθαρο στόχο να αποδείξει μέσα στο ρινγκ γιατί η Ταϊλάνδη θεωρείται διαχρονικά η «μητέρα» και η κορυφαία δύναμη του Muaythai παγκοσμίως. Με την παράδοση, την τεχνική και τη σκληράδα της ταϊλανδέζικης σχολής στο πλευρό της, η Janchira θέλει να κατακτήσει τον τίτλο και να τον επιστρέψει στην πατρίδα της.
Απέναντί της, όμως, θα βρει μια αντίπαλο με τεράστιες διεθνείς περγαμηνές. Η Laura Fernanda Burgos López από το Μεξικό έρχεται ως δύο φορές Παγκόσμια Πρωταθλήτρια IFMA και δύο φορές χρυσή μεταλλιούχος στα World Games, στοιχεία που δείχνουν το επίπεδο και την εμπειρία της. Η Μεξικανή σταρ δεν σκοπεύει να αφήσει την ευκαιρία να χαθεί και αναμένεται να μπει στη μάχη αποφασισμένη να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον παγκόσμιο τίτλο.
Η σύγκρουση ‘Janchira vs Burgos López’ έχει όλα τα στοιχεία ενός μεγάλου διεθνούς Muaythai αγώνα: Ταϊλάνδη απέναντι σε Μεξικό, παράδοση απέναντι σε παγκόσμιες διακρίσεις, τεχνική απέναντι σε μαχητική καρδιά. Το ερώτημα πλέον είναι ποια από τις δύο θα καταφέρει να επιβάλει τον ρυθμό της και να στεφθεί Παγκόσμια Πρωταθλήτρια WMC μέσα στην Αθήνα.
Η διοργάνωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Muaythai, προβάλλοντας το επίσημο Muaythai και τη διεθνή του ανάπτυξη στην Ελλάδα. Το ‘Battle of the Legends’ στις 27 Ιουνίου 2026 στο Telekom Center Athens αναμένεται να αποτελέσει μία από τις πιο σημαντικές βραδιές της χρονιάς για το άθλημα.
Διαβάστε ακόμα :


















