03   03   03   03
Πέμπτη,30 Μαϊος, 2024

paffen sport greece

.

.

Οι αθλιότητες του Israel Adesanya : Απόλυτη ασέβεια σε αντίπαλο-γωνία-κοινό ! (video)

israel adesanya 0077

Σε κανονική ροή αγώνα κάποια πράγματα ο θεατής δεν τα αντιλαμβάνεται, αλλά στην εποχή του διαδικτύου όπου κάθε στιγμιότυπο παίζει και ανεβαίνει παντού, τίποτα, καμία ενέργεια δεν περνάει «στο ντούκου».

Για τον Israel Adesanya αγωνιστικά δεν μπορεί κανείς να πει τίποτα. Τον διέλυσε σε δύο γύρους τον Paulo Costa, τον έκανε να μοιάζει λίγο, απελπιστικά λίγο για την ακρίβεια μέσα στο οκτάγωνο, δεδομένης της σημασίας του αγώνα.

Ο Adesanya έδειξε κάτι που όποιος έχει πάρει μυρωδιά από μαχητικά σπορ το γνωρίζει πολύ καλά. Τα μπράτσα δε δίνουν νίκες. Νίκη δίνει η ικανότητα, το μυαλό, η αντίληψη, το αγωνιστικό πλάνο.

Αλλά πέρα από αυτό δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει δύο τραγικά περιστατικά με πρωταγωνιστή τον Adesanya αμέσως μετά την νίκη του.

Το ένα στον πεσμένο στο καναβάτσο αντίπαλό του Paulo Costa που επιδεικτικά «τον καβάλησε» και το άλλο στην γωνία του Βραζιλιάνου προς τους οποίους πήγε κοντά κανοντας χειρονομία σεξουαλικής πράξης που κάθε άντρας καταλαβαίνει και λέγοντάς τους «θα έρθω κατά πάνω σας.»

Λίγο νωρίτερα μάλιστα ανέφερε στην live μετάδοση και το ανεκδιήγητο :

«Θα φορέσω το π@@ς μου γύρω από την μέση μου, είναι μαύρη ζώνη.»

Οχετός πραγματικός που δεν αρμόζει σε έναν πρωταθλητή που πρέπει και οφείλει να έχει μια εντελώς διαφορετική συμπεριφορά από αυτή αποτελώντας πρότυπο για τους νεαρούς που εκείνη την στιγμή τον παρακολουθούν.

Ναι αγωνιστικά πρωταθλητής, αλλα ως προσωπικότητα ανύπαρκτος με αυτά που έκανε χθες.

Και μην πει κανείς μα προκλήθηκε, μα έκανε, μα έρανε. Όταν σε βλέπουν εκατομμύρια θεατές έχει ευθύνη και τα νεύρα να συγκρατείς και αν θες να γίνεις ντε και καλά προσβλητικός μπορείς ακόμα και αυτό να κάνεις, αλλά όχι έτσι.

Αυτά για να διαχωρίζουμε εδώ στο ufight.gr πως η αποθέωση είναι μόνο και αποκλειστικά για τα αθλητικά του χαρακτηριστικά και κατορθώματα και για τίποτα άλλο.

Ελπίζουμε τουλάχιστον σε κάποια χρόνια να έχει το μυαλό να καταλάβει πόσο φάουλ ήταν εχθές.

 
  michalis sioulis seminari 994
 

aaabbhu6e

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

barkas eom banner new

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

uprime gantia pygmaxias shop now

uprime gantia pygmaxias 1

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

20240408 211128 2

FACEBOOK - Ροή Ειδήσεων

© 2024 UFight.gr, Powered by web-doctor.gr