03   03   03   03
Δευτέρα,27 Μαϊος, 2024

paffen sport greece

.

.

Χριστίνα Νέτζα για Χαρά Δημητρούλα : «Μάλλον άφησα εκρεμμότητες…!»

christina netza 1

Μια μάχη - ξεκαθάρισμα στις γυναίκες που ενδεχομένως θα μπορούσαμε να δούμε στο μέλλον στον χώρο του ΜΜΑ στην Ελλάδα έκανε την εμφάνισή της εχθές.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις που παραχώρησε στο ufight.gr η Χαρά Δημητρούλα .

Η νεαρή αθλήτρια είδε τις προάλλες μια εκ των αντιπάλων της να υπογράφει και να παίζει στην main card του UFC στο Las Vegas.

Πρόκειται για την Λιθουανή Julija Stoliarenko με την οποία η Δημητρούλα είχε αγωνιστεί στην Ιαπωνία στο πλαίσιο του ‘Seiza’ πριν λίγα χρόνια (διαβάστε εδώ ).

Η Δημητρούλα με αφορμή αυτό μίλησε στο ufight.gr όπου ξεκαθάρισε πως δεν έχει επιδιώξει στην ως τώρα καριέρα της να δημιουργήσει ένα «φτιαχτό» επαγγελματικό ρεκόρ με εύκολες αντιπάλους και νίκες, ενώ τόνισε πως από εδώ και πέρα θα είναι πολύ πιο επιλεκτική μαζί με τον προπονητή της Στέφανο Αποστολάκη.

Μιλώντας για τους στόχους της, η Δημητρούλα μίλησε για τις προτάσεις από ‘Bellator MMA’ που απέρριψε, ενώ σημείωσε πως θα μπορούσε να είναι η πρώτη Ελληνίδα μαχήτρια στο UFC.

netza dimi 133

Αυτή η δήλωση όμως φαίνεται πως δεν την είδε με καλό μάτι η Χριστίνα Νέτζα , η αήττητη πρωταθλήτρια του «MMA Challenge Pro».

Όταν στην ποστάρισμα από κάτω ένας αναγνώστης σχολίασε :

«Χριστίνα Νέτζα left the room»

Τότε η ‘Νίντζα’ Νέτζα συμπλήρωσε :

«Μάλλον άφησα εκρεμμότητες…»

Δείτε :

 17 UFight.GR Αρχική σελίδα

 

aaabbhu6e

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

barkas eom banner new

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

uprime gantia pygmaxias shop now

uprime gantia pygmaxias 1

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

20240408 211128 2

FACEBOOK - Ροή Ειδήσεων

© 2024 UFight.gr, Powered by web-doctor.gr