
Ο Άλφι Ντέιβις έζησε μια ιδιαίτερη στιγμή μετά την ήττα του στον αγώνα τίτλου του PFL απέναντι στον Ουσμάν Νουρμαγκομέντοφ, στο πρόσφατο event της διοργάνωσης στο Ντουμπάι.
Ο Βρετανός μαχητής αποκοιμήθηκε έπειτα από rear-naked choke και, όπως συμβαίνει συχνά σε τέτοιες περιπτώσεις, ξύπνησε αποπροσανατολισμένος.
Το πρώτο πρόσωπο που αντίκρισε δεν ήταν άλλο από τον θρύλο του MMA Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ, ο οποίος βρισκόταν στη γωνία του Ουσμάν μαζί με τον πρωταθλητή του UFC Ισλάμ Μαχατσέφ.
«Άκουσα τη γωνία μου να λέει “30 δευτερόλεπτα ακόμα” και σκέφτηκα ότι απλά θα περιμένω, δεν θα το πάρει», δήλωσε ο Ντέιβις. «Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι να ξυπνάω και να βλέπω τον Χαμπίμπ μπροστά μου. Είναι ένα περίεργο συναίσθημα, σαν βουητό».
"I woke up with Khabib in my face": Alfie Davis reflects on facing elite competition such as Usman Nurmagomedov and recalls his conversations with Khabib Nurmagomedov and Islam Makhachev after the fight.
— Red Corner MMA (@RedCorner_MMA) February 7, 2026
“The best line came from Islam Makhachev. When I shook his hand, he said,… pic.twitter.com/WQc6m8EozK
Ο Ντέιβις αποκάλυψε πως η στάση των αντιπάλων του ήταν απόλυτα σεβαστική, με τον Ισλάμ Μαχατσέφ να του λέει μια φράση που του έμεινε: «Αδελφέ, τώρα είναι 1-1», αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο Ντέιβις είχε νικήσει τον συμπαίκτη του Ουσμάν, Γκαντζί Ραμπαντάνοφ, το περασμένο καλοκαίρι.
Ο 27χρονος Ουσμάν Νουρμαγκομέντοφ διατήρησε το αήττητο ρεκόρ του (20-0, 1 NC) και συνεχίζει να θεωρείται από πολλούς ο κορυφαίος lightweight εκτός UFC, την ώρα που το μέλλον του PFL παραμένει αβέβαιο λόγω σημαντικών διοικητικών αλλαγών.
Διαβάστε ακόμα :
























