
Δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα του ευρωπαϊκού MMA ετοιμάζονται να κατέβουν στο… «Underground»!
Ο Πολωνός θρύλος Michał Materla θα αγωνιστεί μπροστά στο κοινό της πατρίδας του, στο Στσέτσιν της Πολωνίας, απέναντι στον Γερμανό μαχητή Christian Jungwirth, στο OKTAGON 86 το Σάββατο 11 Απριλίου.
Η αναμέτρηση θα φιλοξενηθεί στο Enea Arena και θα διεξαχθεί με Underground Rules, σε catchweight κατηγορία 89 κιλών (196 lbs), σε πέντε γύρους των τριών λεπτών. Οι συγκεκριμένοι κανονισμοί περιλαμβάνουν διαφοροποιημένες τεχνικές όρθιας μάχης, σχεδιασμένες ώστε να ενισχύουν τη δράση, την επιθετικότητα και το θέαμα.
Ο Michal Materla διαθέτει ένα από τα πιο βαριά βιογραφικά στην ιστορία του πολωνικού MMA, με ρεκόρ 33–11. Έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη μακρόχρονη κυριαρχία του στην middleweight κατηγορία του KSW, όπου για χρόνια συγκαταλεγόταν στους πιο τρομακτικούς μαχητές της Ευρώπης. Γνωστός για την αντοχή, το πείσμα και το επιθετικό του στιλ, έχει τελειώσει τη συντριπτική πλειονότητα των αγώνων του και έχει δοκιμαστεί απέναντι σε αντιπάλους παγκόσμιας κλάσης.
«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω το OKTAGON που μου έδωσε την ευκαιρία να αντιμετωπίσω έναν αντίπαλο τέτοιου επιπέδου», δήλωσε ο Materla. «Ο Jungwirth είναι πολύ έμπειρος μαχητής και δεν κάνει ποτέ πίσω. Ανυπομονώ πραγματικά γι’ αυτό το ματς και μπορώ να υποσχεθώ ένα δραματικό παιχνίδι και ένα απόλυτο σόου για τον κόσμο».
Από την άλλη πλευρά, ο Christian Jungwirth είναι από τους ελάχιστους MMA αθλητές που μπορούν να γεμίσουν ποδοσφαιρικά στάδια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η συμμετοχή του σε διοργάνωση στη Γερμανία με 60.000 θεατές, αριθμός-ρεκόρ για MMA event. Το παρατσούκλι του, «The Kelt», συνοδεύεται από επικές εισόδους στο κλουβί, με το κοινό να τραγουδά σύσσωμο, δημιουργώντας μοναδική ατμόσφαιρα.
«Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτόν τον αγώνα», ανέφερε ο Γιούνγκβιρτ. «Το να αντιμετωπίζω τον Μίχαλ Ματέρλα είναι κάτι ξεχωριστό για μένα – είναι ένας απόλυτος θρύλος του MMA. Όταν μου πρότεινε το OKTAGON αυτό το ματς, δεν δίστασα ούτε δευτερόλεπτο. Συμφωνήσαμε άμεσα στο βάρος. Είναι μεγάλη τιμή να μπω στο κλουβί στην Πολωνία απέναντι σε έναν μαχητή τέτοιου επιπέδου».
Στην υπόλοιπη κάρτα του OKTAGON 86, ο Mateusz Legierski θα υπερασπιστεί τον lightweight τίτλο του απέναντι στον Gökhan Aksu, ο Ion Surdu θα αντιμετωπίσει τον Amiran Gogoladze, ενώ ο Piotr Wawrzyniak θα κοντραριστεί με τον Mateusz Janur.
Διαβάστε ακόμα :

























