
Αν οι πληροφορίες που μεταφέρει ο πρώην πρωταθλητής bantamweight του UFC Μεράμπ Ντβαλισβίλι είναι ακριβείς, τότε η επερχόμενη ιστορική κάρτα του UFC White House ενδέχεται να έχει έναν σημαντικό περιορισμό: την απουσία Ρώσων μαχητών.
Η αποκάλυψη αυτή έχει ήδη προκαλέσει συζητήσεις στους κύκλους του MMA, καθώς πρόκειται για μια από τις πιο πολυαναμενόμενες διοργανώσεις των τελευταίων ετών.
Το UFC White House, που προγραμματίζεται για τον Ιούνιο, εξελίσσεται ραγδαία στο πιο «καυτό» event της χρονιάς. Σχεδόν κάθε μαχητής του ρόστερ θέλει να αγωνιστεί στον προαύλιο χώρο του Λευκού Οίκου, σε μια διοργάνωση που συμπίπτει με τα γενέθλια του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, αρκετοί αθλητές ίσως δεν έχουν καν αυτή τη δυνατότητα.
🚨Merab Dvalishvili revealed that the UFC told him a trilogy fight between him and Petr Yan will not happen at the White House because Petr Yan is from Russia. 🇷🇺❌
— MMA Pros Pick (@MMA_PROS_PICK_) January 18, 2026
"UFC told me our fight will not happen at the White House on Trump's birthday in June, because he is Russian, and… pic.twitter.com/UV3XJVPQ0M
Σε συνέντευξή του στο MMA Pros Pick, ο Ντβαλισβίλι αποκάλυψε ότι το UFC τον ενημέρωσε πως θα είναι ο επόμενος διεκδικητής της ζώνης και ότι θα πραγματοποιηθεί τριλογία με τον νυν πρωταθλητή των 61 κιλών Πέτρ Γιαν. Παράλληλα, όμως, του ξεκαθαρίστηκε ότι ο συγκεκριμένος αγώνας δεν μπορεί να διεξαχθεί στην κάρτα του Λευκού Οίκου, αποκλειστικά και μόνο επειδή ο Γιαν είναι Ρώσος.
«Το UFC μου είπε ότι είμαι ο επόμενος για τη ζώνη και ότι θα γίνει τρίτος αγώνας με τον Γιαν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντβαλισβίλι. «Μου είπαν επίσης ότι αυτός ο αγώνας δεν μπορεί να γίνει στον Λευκό Οίκο τον Ιούνιο, επειδή ο Γιαν είναι Ρώσος και αυτό είναι αδύνατο». Μέχρι να υπάρξει επίσημη τοποθέτηση από το UFC, οι δηλώσεις του Γεωργιανού μαχητή παραμένουν η μοναδική πηγή πληροφόρησης για το θέμα.
Διαβάστε ακόμα :




























