
Την 7η επαγγελματική νίκη της καριέρας του πέτυχε ο Χρήστος Τσιριμώκος στο ‘MMA Quest 15’ την Κυριακή 2 Νοεμβρίου.
Ο δυνατός Έλληνας MMAer που στοχεύει στη διεθνή διάκριση στο άθλημα, συνέχισε άχαστος εντός των τειχών κερδίζοντας αυτή την φορά ένα πολύ επικίνδυνο αντίπαλο, τον Πορτογάλο Diego Gonzaga Regis dos Santos.
Η επικράτηση ήρθε με ντισκάλιφιε, μετά από παράνομα χτυπήματα πίσω από το κεφάλι του Τσιριμώκου προς το τέλος του δεύτερου γύρου.
Ο Έλληνας μαχητής την επόμενη μέρα μέσα από Instagram Stories του ενημέρωσε πως είναι καλά στην υγεία του παρά τις παράνομες ενέργειες του αντιπάλου του.
Ο Τσιριμώκος είχε και αυτή την φορά δίπλα του τον κόσμο του, δουλεύοντας πιστά για να κάνει πραγματικότητα τα μαχητικά του όνειρα.
Διαβάστε ακόμα :

























