
Ο Marlon “Chito” Vera δεν έκρυψε την απογοήτευσή του μετά την αμφιλεγόμενη ήττα του από τον Aiemann Zahabi στο UFC Vancouver, σε μια αναμέτρηση που κατέληξε με πλειοψηφική απόφαση υπέρ του Καναδού μαχητή.
Ο γνωστός κριτής Sal D’Amato βαθμολόγησε υπέρ του Vera, όμως οι Jake Maxim και Mike Bell έδωσαν το ματς στον Zahabi, προκαλώντας έκρηξη οργής στον μαχητή από το Εκουαδόρ.
Vera: «Ήμουν έτοιμος να τους χαστουκίσω»
Σε συνέντευξή του στο Uncrowned, ο Vera παραδέχτηκε ότι παρακολούθησε μόνος του το ματς για να αξιολογήσει αντικειμενικά την απόδοσή του:
«Είδα το ματς ξανά μόνος μου. Δεν λέω ότι ήταν 10-8 κάθε γύρος, αλλά πιστεύω ότι κέρδισα. Όταν άκουσα το όνομα του Zahabi, είπα ‘γαμ… όλους’ και άρχισα να δείχνω το μεσαίο δάχτυλο. Ήμουν έξαλλος! Ευτυχώς που ήταν εκεί ο Elliott από την ασφάλεια του UFC, τον σέβομαι πολύ. Αν δεν ήταν εκεί, θα είχα χαστουκίσει τον κριτή.»
Ο “Chito” πρόσθεσε πως έφυγε από την αρένα σχεδόν αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ξυπόλητος και χωρίς μπλούζα, τόσο εξαγριωμένος που δεν ήθελε να μιλήσει σε κανέναν.
«Ήθελα μόνο μία μαγνητική και να φύγω»
«Πήγα στο ιατρικό κέντρο, τους είπα ‘είμαι καλά, απλά κάντε μου μια ακτινογραφία στο δάχτυλο’. Έπειτα έφυγα κατευθείαν, πήγα στο ξενοδοχείο και κλείστηκα στο δωμάτιό μου,» συνέχισε ο Vera, δείχνοντας πόσο βαθιά τον πείραξε η απόφαση των κριτών.
Κακή περίοδος για τον “Chito”
Μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες και τέσσερις στα τελευταία πέντε ματς, ο Vera (23-11-1) περνά μια δύσκολη φάση στην καριέρα του. Παρότι παραμένει ένας από τους πιο ενεργούς και θεαματικούς bantamweights στο ρόστερ του UFC, οι ελπίδες του για διεκδίκηση τίτλου φαίνεται να απομακρύνονται.
Ωστόσο, το πάθος και η μαχητική του ψυχή δείχνουν πως ο “Chito” δεν σκοπεύει να τα παρατήσει.
Διαβάστε ακόμα :

























