
Ο Alex Pereira αποκάλυψε πως στον πρώτο του αγώνα απέναντι στον Magomed Ankalaev για το UFC 313 μπήκε στο κλουβί όντας ο ίδιος μακριά από την καλύτερη αγωνιστική του κατάσταση, δηλώνοντας πως εκείνη τη βραδιά αγωνίστηκε μόλις στο 40% των δυνατοτήτων του.
Ο Βραζιλιάνος striker έχασε τη ζώνη του στην light heavyweight κατηγορία, με τους κριτές να δίνουν τη νίκη στον Ρώσο αντίπαλο με σκορ 49-46, 48-47 και 48-47. Ο Ankalaev αξιοποίησε την υπεροχή του στο κλιντς εφαρμόζοντας πίεση και περιορίζοντας τα εκρηκτικά χτυπήματα του «Poatan».
Σε νέα συνέντευξή του, ο Pereira μίλησε ανοιχτά για την ήττα και όσα αντιμετώπιζε τότε:
«Δεν είναι ωραίο να διαχειρίζεσαι μια ήττα. Αλλά αν σκεφτώ όλα όσα περνούσα τότε, χαίρομαι που κατάφερα να κάνω αυτή την εμφάνιση υπό τέτοιες συνθήκες. Εκείνο το βράδυ ήμουν περίπου στο 40%. Αυτή τη φορά θα είναι πολύ διαφορετικά. Ακόμη κι αν είμαι στο 50%, εκείνο το 10% θα κάνει τεράστια διαφορά. Δεν θα αφήσω καμία αμφιβολία.»
Ο Ankalaev και η ομάδα του έχουν κατηγορήσει επανειλημμένα τον Pereira για «greasing» στον πρώτο τους αγώνα, κάτι που ο Βραζιλιάνος απορρίπτει:
«Λένε πως έβαζα λάδι, αλλά η αλήθεια είναι ότι απέδειξα πως δεν είναι τόσο καλός. Εγώ είμαι striker, εκείνος grappler. Έπρεπε να με ρίξει κάτω, αλλά έδειξα σε όλους ότι δεν είναι τόσο σπουδαίος.»
Alex Pereira says he was only 40% going into the first fight with Magomed Ankalaev 👀🔥
— Red Corner MMA (@RedCorner_MMA) September 27, 2025
"I was about 40% on that night, and obviously it’s gonna be much more this time. But if I’m only 50%, that 10% is gonna make such a great difference, they’re gonna leave no doubt for… pic.twitter.com/WEodyLu4Vm
Παρά τις εντάσεις και τις κατηγορίες, ο Pereira δηλώνει ψύχραιμος και έτοιμος για τη ρεβάνς, θεωρώντας ότι ο αντίπαλός του είναι αυτός που δείχνει επηρεασμένος:
«Εγώ είμαι φυσιολογικός. Εκείνος είναι που φαίνεται νευρικός. Στα βίντεο φαίνεται φοβισμένος, ενώ εγώ και η ομάδα μου είμαστε πάντα χαλαροί. Αυτός είναι που δείχνει πιο επηρεασμένος.»
Το μεγάλο ερώτημα είναι αν ο «Poatan» θα καταφέρει να επανακτήσει τον τίτλο του και να αποδείξει ότι ο Ankalaev τον νίκησε μόνο επειδή τον βρήκε σε… μισή φόρμα.
Διαβάστε ακόμα :



























