
Ο Ιρλανδός μαχητής Kiefer Crosbie φαίνεται να κλείνει οριστικά το κεφάλαιο UFC, μετά την άσχημη εμπειρία που είχε στο τελευταίο του ματς στη Σαγκάη.
Ο 35χρονος welterweight όχι μόνο γνώρισε ήττα με νοκ άουτ στον πρώτο γύρο από τον Taiyilake Nueraji, αλλά κατήγγειλε και έλλειψη στήριξης από την ίδια την οργάνωση, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως τον «μεταχειρίστηκαν σαν σκύλο» (διαβάστε αναλυτικά εδώ) .
Σε βίντεο που ανάρτησε στο Instagram, ο Crosbie ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία πρόθεση να επιστρέψει στο Οκτάγωνο. «Το αστείο είναι ότι το UFC δεν με έχει κόψει ακόμα και δεν ξέρω ποιο είναι το πλάνο. Ίσως να θέλουν να μου δώσουν άλλη μία μάχη επειδή στο τελευταίο ματς με αδίκησαν πολύ. Αλλά, ειλικρινά, θα ζητήσω την αποδέσμευσή μου. Δεν θέλω να ξαναπατήσω στο Οκτάγωνο. Πέτυχα ό,τι πέτυχα, δεν πήρα τα αποτελέσματα που ήθελα, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός και η ζωή», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο Crosbie (10-6) μετρά τρεις συνεχόμενες ήττες με νοκ άουτ στον πρώτο γύρο στο UFC, χωρίς να έχει καταφέρει να πανηγυρίσει νίκη στην κορυφαία διοργάνωση. Παρά τα άσχημα αποτελέσματα, τόνισε ότι δεν σκέφτεται την απόσυρση από τα αθλήματα μάχης, αλλά αντίθετα θέλει να συνεχίσει αλλού.
«Έχω ακόμα μερικά χρόνια μπροστά μου. Θέλω να μπω ξανά στο γυμναστήριο, να δοκιμάσω αθλήματα όπως το μποξ. Είναι η ώρα να κρεμάσω τα γάντια του ΜΜΑ και να φορέσω τα μεγαλύτερα γάντια, ώστε να συνεχίσω να βγάζω χρήματα όσο μπορώ», δήλωσε.
Αν το UFC συμφωνήσει τελικά στην αποδέσμευσή του, ο Crosbie θα αποχωρήσει χωρίς νίκη από τον οργανισμό, αλλά με ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει σε άλλες διοργανώσεις ή ακόμα και σε επαγγελματική καριέρα στο μποξ, όπου μπορεί να αξιοποιήσει την εμπειρία και την αγωνιστική του διάθεση.
Διαβάστε ακόμα :



























