
Ο Dana White καταδίκασε άμεσα τις δηλώσεις του Bryce Mitchell υπέρ του Χίτλερ.
Ο μαχητής του UFC είπε πως θα πήγαινε για ψάρεμα μαζί του , ενώ αρνήθηκε πως έγινε και το Ολοκαύτωμα!
Σε αυτά ο White τοποθετήθηκε ως εξής :
«Έχω ακούσει πολλά χαζά και αδαή πράγματα να λέγονται όλα αυτά τα χρόνια, αλλά αυτό είναι ίσως το χειρότερο», δήλωσε ο White. «Πρώτα απ 'όλα, όταν μιλάτε για τον Χίτλερ, ήταν υπεύθυνος για το θάνατο έξι εκατομμυρίων Εβραίων και ήταν πρόθεσή του να εξαλείψει εντελώς τον εβραϊκό λαό. Και αυτός είναι ένας τύπος με τον οποίο θα θέλατε να πάτε για ψάρεμα; Και σκεφτείτε αυτό, όταν μελετάτε τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, πως ήταν ο πιο θανατηφόρος πόλεμος στην ανθρώπινη ιστορία. Στο σύνολό του, μιλάμε για έναν πόλεμο που είχε ως αποτέλεσμα 15 εκατομμύρια θανάτους στρατιωτών και 45 εκατομμύρια θανάτους αμάχων. Ακόμα περιλαμβάνονται άλλα 25 εκατομμύρια στρατιώτες που τραυματίστηκαν.
Δεύτερον, ο Χίτλερ είναι ένα από τα πιο αηδιαστικά και κακά ανθρώπινα όντα που περπάτησαν ποτέ στη Γη, και όποιος προσπαθεί ακόμη και να πάρει αντίθετη θέση είναι ηλίθιος. Αυτό είναι το πρόβλημα με το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Παρέχετε μια πλατφόρμα σε πολλούς χαζούς και αδαείς ανθρώπους. Επικοινωνήσαμε με τον Bryce αμέσως μόλις διαβάσαμε τι είπε και τον ενημερώσαμε ακριβώς πώς νιώθαμε γι 'αυτό. Αλλά αυτά που είπε ήταν πέρα από αηδιαστικά και χρειάζεται μια πραγματική εκπαίδευση για τα γεγονότα γύρω από τον Χίτλερ και τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο».
Για όλους εσάς που μισείτε τον Μπράις Μίτσελ, μπορείτε να τον δείτε να «τις τρώει» σε παγκόσμιο δίκτυο και αυτό είναι το ωραίο με αυτή την δουλειά. Τι θέλετε να πω γι' αυτό; Ξέρετε τη θέση μου για την ελευθερία του λόγου. Είμαστε αηδιασμένοι από αυτό που είπε. Νομίζω ότι είναι κυριολεκτικά ένας από τους πιο χαζούς ανθρώπους.
Θα μπορούσα πιθανώς να συνεχίσω για 10 λεπτά μιλώντας για το πόσο χαζός είναι ο Bryce Mitchell, αλλά μαντέψτε τι; Ο Bryce Mitchell έχει ένα podcast. Αυτός είναι ο κόσμος στον οποίο ζούμε τώρα. Οι χαζοί άνθρωποι, οι άνθρωποι που είναι πραγματικά ηλίθιοι και πραγματικά αδαείς μπορούν να έχουν φωνή. Δεν χρειάζεται να συμφωνήσουμε με αυτό. Δεν χρειάζεται να μας αρέσει. Σας δίνω τη δική μου θέση και τη θέση του UFC για το τι είχε να πει. Και αυτό δεν διαφέρει από τα πράγματα που έχω πει για τον [Sean] Strickland, αλλά θα πω το εξής: Από όλα τα χαζά, αδαή σκατά που έχω ακούσει στη ζωή μου, αυτό πρέπει να είναι το πιο χαζό και το πιο αδαές».
Διαβάστε ακόμα :
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ - ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ - ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΡΟΥΧΙΣΜΟ στο UPRIME.GR




























