
Ο Alexandre Pantoja έκανε μια εκπληκτική εμφάνιση εχθές στο main event του UFC 310 τελειώνοντας με πνιγμό τον Kai Asakura στον 2ο γύρο.
Ο άλλοτε πρωταθλητής του RIZIN μπήκε όπως αναμένονταν από τους σκληροπυρηνικούς του φανς εκρηκτικά στο striking επιχειρώντας εναέριο γόνατο. Εκεί όμως ο Pantoja απάντησε γρήγορα με ένα μία καθαρή αριστερή γροθιά που τράβηξε την προσοχή του νεοφερμένου Ιάπωνα.
Ο Pantoja πήγε περισσότερο στο grappling στον δεύτερο γύρο, και εκεί αποδείχτηκε πως ήταν πολύ καλός για τον αντίπαλό του μιας και τον έπνιξε κλειδώνοντας με τρίγωνο στο σώμα και αφήνοντάς τον σχεδόν αναίσθητο με rear naked choke (οπίσθιο πνιγμό).
Δυστυχώς για τον Asakura, ο Pantoja ήταν ο καλύτερος μαχητής που έχει αντιμετωπίσει ποτέ και δεν μπορούσε να κάνει πολλά απέναντί του στο έδαφος.
Εδώ ο Alexandre Pantoja κάνει την 3η συνεχόμενη υπεράσπιση του flyweight τίτλου του.
Μετά τον αγώνα, ο Pantoja απροσδόκητα προκάλεσε τον άλλοτε πρωταθλητή του UFC στα flyweight, τον Demetrious Johnson, ο οποίος όμως αποσύρθηκε από το MMA νωρίτερα φέτος.
Put some respect on Alexandre Pantoja pic.twitter.com/Gbvukg2gym
— cotydankh (@CotyMMA) December 8, 2024
Alexandre Pantoja asks Demetrious Johnson to make a return to the UFC!!! 👀 🐐#UFC310 | Live on TNT Sports & discovery+ pic.twitter.com/nsCA3kRYeg
— UFC on TNT Sports (@ufcontnt) December 8, 2024
Διαβάστε ακόμα :


























