
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στο Asteris Fight Club στη Θέρμη Θεσσαλονίκης (Κολοκοτρώνη 14) προπονητικό σπάρινγκ στο Σαβάτ, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σαβάτ.
Στη δράση συμμετείχαν σύλλογοι από τη Θεσσαλονίκη και το Διδυμότειχο, καθώς και αθλητές από την Κομοτηνή, σε μία ακόμη κίνηση που δείχνει ότι το άθλημα αποκτά ολοένα και ισχυρότερη βάση στη Βόρεια Ελλάδα.
Επικεφαλής προπονητής του Asteris Fight Club είναι ο Αστέρης Κύρου, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει αναλάβει ενεργό ρόλο στην ανάπτυξη και διάδοση του Σαβάτ (Savate) στη Βόρεια Ελλάδα.
Βασικός στόχος αυτής της προσπάθειας είναι να δημιουργηθούν περισσότερες ευκαιρίες για αθλητές και συλλόγους, αλλά και να αυξηθούν οι αγωνιστικές και προπονητικές δράσεις στην περιοχή.
Ο Αστέρης Κύρου στέκεται ιδιαίτερα στη σημασία της συνεργασίας μεταξύ προπονητών, αθλητών, συλλόγων και Ομοσπονδίας, τονίζοντας πως «η Βόρεια Ελλάδα δυναμώνει και χτίζει γερές βάσεις στο άθλημα του Σαβάτ».
Παράλληλα ευχαριστεί την Ελληνική Ομοσπονδία Σαβάτ, τον πρόεδρό της Χρήστο Κάκο, αλλά και τους διαιτητές της Ομοσπονδίας για τη σταθερή παρουσία και στήριξή τους στους αθλητές.
Δείτε φωτορεπορτάζ εδώ :






Διαβάστε ακόμα :





















