
Τον δεύτερο αγώνα του ανακοίνωσε το ‘Spartan Warriors - The Future 4’ που πραγματοποιείται 17 Μαΐου στο Κλειστό Γυμναστήριο Γ. Χατζηιωαννίδης του 14ου Γυμνασίου Καλλιθέας επί της οδού Λ. Κατσώνη.
Σε αυτή την αναμέτρηση με άρωμα γυναίκας, η Ελόνα Ντάκα του ‘Arena Fighting Team’ του Δημήτρη Μακρίδη, αντιμετωπίζει την Ειρήνη Κατσιφαράκη του Δημήτρη Κυδωνά από το ‘Kydonas Sports ’ στα Χανιά.
Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση της διοργάνωσης, η Ντάκα διαθέτει σερί νικών, ενώ η Κατσιφαράκη έρχεται από την Κρήτη στην πρωτεύουσα για να αποδείξει ότι είναι η καλύτερη και να καθιερωθεί στην κατηγορία.
Και οι δύο σχολές διαθέτουν εξαιρετικά φυτώρια νεαρών κικμπόξερ και σίγουρα η σύγκρουση αυτή έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον στην κάρτα.
Μία μάχη φωτιά με όρους Κ1 για 3 γύρους των 3 λεπτών .
Ποια θα είναι η νικήτρια; Θα το μάθουμε 17 Μαΐου στο ρινγκ του ‘Spartan Warriors - The Future 4’ που δίνει πάντα βήμα στο… μέλλον!
ΑΦΙΣΑ

Διαβάστε ακόμα :



























