
Στις 8 Μαρτίου ο Ανδρέας Καλύμνιος επιστρέφει με την διεξαγωγή του ‘EVOLVE 1 – New Blood Rising’ που λαμβάνει χώρα στο ‘The Core Sports Arena’ στο Περιστέρι.
Η διοργάνωση αποτελεί προπομπό των μεγάλων events του ‘Hall of Champions’ και ο Ανδρέας Καλύμνιος με ανάρτησή του σημειώνει :
«Ο λόγος και η αιτία που δημιούργησα την μαχητική βραδιά EVOLVE – NEW BLOOD RISING!
Ποιός είναι;
Είναι αυτό που εισπράττω καθημερινά από προπονητές, η επιθυμία να συμμετέχουν οι νέοι μαχητές τους σε μια βραδιά γεμάτη!
Σε μια βραδιά όπου εμπιστεύονται την ομάδα μου και την εμπειρία που έχω ως διοργανωτής και matchmaker εδώ και 12 χρόνια!
Νιώθω περήφανος που εν μέσω αρκετών διοργανώσεων αυτό το διάστημα κλείνω την κάρτα με 24 ζευγάρια πραγματικά ισάξιων αντιπάλων ΚΑΙ δεσμεύομαι ότι πέρα από το #HALLOFCHAMPIONS που είναι πλέον θεσμός, θα "μεγαλώσω" όσο πρέπει και το #EVOLVE!!!
Οι αθλητές θέλουν αγώνες, θέλουν και χρειάζονται την επιβεβαίωση, την νίκη, την ήττα, τον ανταγωνισμό και αναγνωσιμότητα!
Οφείλουμε να τους τα παρέχουμε, δίνοντας τους ευκαιρίες με σεβασμό και επαγγελματισμό!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ και ΣΑΣ περιμένουμε στις 8 Μαρτίου για μια βραδιά όπως πρέπει!»
Διαβάστε ακόμα :






























