03   03   03   03
Πέμπτη,28 Μαρτίου, 2024

UPRIME EKSOPLISMOS BANNER

.

.

Οι αντιδράσεις μαχητών του UFC στο γρονθοκόπημα του Mike Tyson μέσα στο αεροπλάνο!

mike tyson reactions aeroplane

Σάλος έχει ξεσπάσει σε όλα τα μέσα ενημέρωσης ανά τον κόσμο από το βίντεο που δείχνει τον Mike Tyson να γρονθοκοπεί έναν άντρα που κάθονταν στην πίσω θέση από εκείνον στο αεροπλάνο (δείτε το εδώ).

grmmaf banner dromo pros anagnorisi

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ ο συγκεκριμένος άντρας προκαλούσε συνεχώς τον Tyson με αποτέλεσμα ο θρύλος της πυγμαχίας να αγριέψει και να του επιτεθεί.

Πολλοί λένε πως είναι ένας ακόμα βλάκας που προσπάθησε να γίνει viral στο διαδίκτυο.

Μάλιστα αν και ματωμένος από τις γροθιές του Tyson , εμφανίζεται να το… έχει ευχαριστηθεί!

Είναι χαρακτηριστικό πως μερικοί από τους μεγαλύτερους μαχητές του UFC παίρνουν το μέρος του ‘Iron Mike’ στο περιστατικό.

Γράφουν χαρακτηριστικά:

Ben Rothwell : «Ο κόσμος χρειάζεται περισσότερους Mike Tyson»

 

Kelvin Gastelum : «Μεθυσμένος, ενοχλητικός και αγενής. Σας παρακαλώ μην είστε σαν αυτόν. Έχω υπάρξει γύρω από τον Mike και είναι ένας εξαιρετικά ήρεμος άνθρωπος. Αυτός ο τύπος πραγματικά πρέπει να του έβγαλε αυτόν τον εαυτό.»

 

Josh Barnett : «Απλά λίγη κακομεταχείριση επειδή ήταν ένα ασεβές και ενοχλητικό κάθαρμα. Ο Tyson θα μπορούσε πραγματικά να του κάνει μεγάλη ζημιά, εάν το ήθελε.
Ελπίζω αυτός ο τύπος να σκεφτεί ξανά πως ενεργεί απέναντι σε άλλους και μάλιστα δημοσίως. Κατά την γνώμη μου αυτό είναι το πιο απλό και καλό αποτέλεσμα. Να πράττεις σωστά. 

Η υπέρ-νομοταγής πολιτεία δημιουργεί ανθρώπους που κάνουν τα πάντα «εντός του νόμου» παρενοχλώντας και κάνοντας επίθεση γνωρίζοντας πως δεν έχουν παραβεί τον νόμο και η μόνο απόκριση αρκετών είναι πως πρέπει να υπάρχουν ακόμα περισσότεροι νόμοι και νομιμότητα, όταν θα έπρεπε κανονικά να τους δίνεις ένα χέρι ξύλο.»

 

Jimi Manuwa : «Αναρωτιέμαι εάν θα υπάρξει κάποια επίπτωση στον Mike για αυτό το περιστατικό στο αεροπλάνο. Ευελπιστώ πως όχι.»

 

Arjan Singh Bhullar : «Ασχέτως πόσο χόρτο καπνίζει, ο Mike παραμένει ο Mike. Ο τύπος εδώ θα έπρεπε από μόνος του να πάρει καλύτερα έναν υπνάκο.»

 

Thiago Moises : «Το πρόβλημα στις μέρες είναι πως ο καθένας νομίζει πως μπορεί να κάνει το οτιδήποτε δίχως να έχει ως συνέπεια να δεχτεί μια γροθιά στα μούτρα.»

 

Nik Lentz : «Ο Tyson έκανε πολύ καλά! Να πάει στο διάολο ο τύπος. Τυχερός που έφαγε τόσες λίγες.»

 

Jessiva Eye : «Δεν μπορείς να ανταγωνίζεσαι ένα άτομο ,ειδικά έναν μαχητή και μετά να τρελαίνεσαι όταν εισπράττεις την αντίδραση.»

Διαβάστε ακόμα :

gif ufight fightsports 1

 
aaabbhu6e

Ακολουθείστε το UFight.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία μαχητικά νέα για το ΜΜΑ στο ufight.gr

Tags:

barkas eom banner new

 

uprime gantia pygmaxias shop now

uprime gantia pygmaxias 1

FACEBOOK - Ροή Ειδήσεων

© 2024 UFight.gr, Powered by web-doctor.gr