03   03   03   03
Παρασκευή,29 Μαρτίου, 2024

UPRIME EKSOPLISMOS BANNER

.

.

Μετά τις διακοπές : 5 λόγοι να βάλεις στην ζωή σου το Kick Boxing!

kickboxing why 1

Το Kickboxing θεωρείται και είναι πέρα από ένα μαχητικό σπορ στο οποίο μαθαίνεις να αμύνεσαι και να επιτίθεσαι , και μια εξαιρετική επίσης άσκηση για να φτιάξεις την φυσική σου κατάσταση βελτιώνοντας παράλληλα τον εαυτό σου σε όλους τους τομείς!

Τώρα που οι διακοπές για τους περισσότερες φτάνουν στο τέλος, είναι καιρός να κάνεις από την νέα σεζόν ένα δώρο στον εαυτό σου, γιατί ακριβώς αυτό είναι η ενασχόληση με τα μαχητικά σπορ και συγκεκριμένα στην περίπτωσή μας με το άθλημα του Kick Boxing.

Πάμε όμως να δούμε επιγραμματικά πέντε σημεία τα οποία σε εξελίσσουν κάνοντας αυτό το άθλημα :

1. Αρχικά είναι η απώλεια βάρους (που απασχολεί πολλούς) μέσα από την ανάπτυξη ενός σφιχτού μυϊκού συστήματος που θα λειτουργήσει ως μηχανή κάψιμου λίπους. Η προπόνηση με αντιστάσεις είναι ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχεις αυτό και εκεί ακριβώς είναι που χρησιμοποιείς τον σάκο. Το Kickboxing συνδυάζει προπόνηση cardio και αντιστάσεων που είναι το απόλυτο για να καις περιττά κιλά στην προπόνηση.

2. Βελτιώνεται η φυσική κατάσταση, η αντοχή και η ευλυγισία του ασκούμενου, και αυτό είναι κάτι που ο καθένας που κάνει μία προπόνηση θέλει να πετύχει . Με το επιπρόσθετο όφελος στοχευμένης cardio προπόνησης αποκτάς την ικανότητα να μαθαίνεις το σώμα σου , πως να πάει πιο γρήγορα και πιο δυνατά κάθε φορά, ποιά ειναι τα όριά του. Μαζί με τα λακτίσματα και το ασκησιολόγιο βελτίωσης φυσικής κατάστασης θα νιώσεις πιο δυνατός από ποτέ.

3) Η άσκηση μέσω του Kickboxing σου βάζει στο μυαλό έναν πιο υγεινό τρόπο ζωής. Η αύξηση της αυτοπεποίθησης είναι από τα κυρίως οφέλη της φυσικής αυτής δραστηριότητας. Το σώμα εκρίνει ενδορφίνες που βελτιώσουν την διάθεση και τον τρόπο που αισθάνεσαι για εσένα. Αποτελεί έναν ιδιότυπο ''φάρμακο'' για να κρατήσει μακριά αγχώδεις διαταραχές, στρες, κατάθλιψη. Μπαίνοντας σε μια ομάδα γνωρίζεις κόσμο, κοινωνικοποιείσαι εκ νέου!

Βέβαια να μην αναφέρουμε και τα μεγάλα ρίσκo με τα οποία συνεπάγεται ένας τρόπος ζωής δίχως άσκηση που φέρνει πιο κοντά καρδιακές προσβολές, εγκεφαλικά, διαβήτη, οστεοπόρωση και πολλά άλλα που μπορούν να αποφευχθούν. Μελέτες έχουν υποδείξει ακόμα πως ίσως μπορεί να βοηθά και με ορισμένους τύπους καρκίνου βελτιώνοντας ανοσοποιητικές λειτουργίες. Και πολλά ακόμα σχετικά.

4) Πειθαρχία και Αυτοσεβασμός : Μαθαίνεις την τέχνη του να πειθαρχείς στο Kickboxing. Από τις ώρες μαθημάτων και προπονήσεων θα πρέπει να αρχίσεις να αναπτύσσεις τον σεβασμό σε σένα τον ίδιο πιστεύοντας στις ικανότητές σου όλο και περισσότερο. Θα μάθεις να πουσάρεις και να πιέζεις τον εαυτό σου και μόλις δεις βελτίωση σε σώμα και φυσική κατάσταση αυτό θα σε παρακινήσει να βελτιώνεσαι διαρκώς.

5) Μαθαίνοντας λακτίσματα, γροθιές, να ρίχνεις jabs , hooks και όλα αυτά τα σηματικά για το άθλημα… αποκτάς τις πρώτες βάσεις εκμάθησης Αυτοάμυνας. Πράγμα εξαιρετικά σημαντικό για τα χρόνια που ζούμε με την ασφάλεια να μπαίνει σε πρώτο ρόλο!

Όλα είναι ένας κύκλος στα μαχητικά σπορ και στο Kick Boxing που μόνο θετικά ευεργετήματα μπορεί να έχει πάνω στους ασκούμενους.

Αν δεν μας πιστεύεις, σε προκαλούμε να το δοκιμάσεις!

 

aaabbhu6e

barkas eom banner new

 

uprime gantia pygmaxias shop now

uprime gantia pygmaxias 1

FACEBOOK - Ροή Ειδήσεων

© 2024 UFight.gr, Powered by web-doctor.gr