03   03   03   03
Κυριακή,14 Απριλίου, 2024

UPRIME EKSOPLISMOS BANNER

.

.

Επίδειξη Παγκρατίου Αθλήματος στην Φιγαλεία Ηλείας! (φωτό)

pagkratio epidiksi 1

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του «ΜΜΑ Ilida Fighting Academy» και του Διονύση Παπαδόπουλου επίδειξη του Παγκρατίου Αθλήματος στην Ηλεία την περασμένη Δευτέρα 10 Αυγούστου.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Συλλόγου και δείτε σχετικά φωτορεπορτάζ :

«Επίδειξη Παγκρατίου αθλήματος πλήρη αγώνα πραγματοποιήθηκε στις 10 Αυγούστου στο «Πιπίλειο» γήπεδο μπάσκετ του Δήμου Φιγαλείας Ολυμπίας στην Ηλεια μετά απο πρόσκληση του κ. Θάνου Χουλιάρα και της Δημοτικής αρχής.

Η αγάπη για το Παγκράτιο στην περιοχή προέρχεται από την καταγωγή του αρχαίου Ολυμπιονίκη Αρραχίων, ο οποίος προερχόταν από την περιοχή και ήταν ο μοναδικός Ολυμπιονίκης που είχε στεφθεί νικητής νεκρός.

Ο κόσμος που παραβρέθηκε λόγω των μέτρων ήταν λιγοστός, αλλά θαύμασε το θέαμα, καθώς εμάθε περισσότερα για το άθλημα, την προετοιμασία των αθλητών και την εκπαίδευσή τους που ξεκινά από πολύ μικρή ηλικία μεταξύ 4 και 5 ετών.

Στην επίδειξη πήραν μέρος :

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΜΙΡΗΣ - Επικεφαλής Εκπαιδευτής Παγκρατίου Αθλήματος (6ο dan), Προπονητής εθνικής ομάδας Παγκρατίου, πρώην επαγγελματίας αθλητής ΜΜΑ, αναγνωρισμένος προπονητής από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - Επικεφαλής Εκπαιδευτής (5ο dan), 3 φορές πρωταθλητής Ελλάδος σε αγώνες πλήρους επαφής (ΜΜΑ), Πρώην επαγγελματίας αθλητής ΜΜΑ, αναγνωρίσμενος προπονητής από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Προπονητή στους συλλόγου του νόμου όπου διδάσκεται Παγκράτιο:

Α. Σ Ο ΑΡΡΑΧΙΩΝ ΑΜΑΛΙΑΔΟΣ

Α. Σ Ο ΘΑΛΛΙΑΡΧΟΣ ΠΎΡΓΟΥ

ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΥΜΑΝΗΣ ‘ΟΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ’

Καθώς και οι αθλητές:

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΟΥΛΙΚΑΣ – Παγκρατιαστής Α’ (καφέ ζώνη), 2ος κυπελλούχος Ελλάδος σε αγώνες πλήρους επαφής, επαγγελματίας Αθλητής ΜΜΑ

ΔΡΟΓΓΙΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ – Ε’ τάξη (πορτοκαλί ζωνη)

Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο : 6975645340, καθώς και στις σελίδες των σχολών

MMA ILIDΑ ACADEMY

OLΥMPIC ACADEMY

Ευχαριστούμε πολύ τους φωτογράφους μας : Iris Photographyteam Σπύρος Βιτσος»

 

aaabbhu6e

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

barkas eom banner new

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

20240408 211128 2

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

uprime gantia pygmaxias shop now

uprime gantia pygmaxias 1

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

20240408 211128 2

FACEBOOK - Ροή Ειδήσεων

© 2024 UFight.gr, Powered by web-doctor.gr