
Έναν ιδιαίτερα ασυνήθιστο τρόπο πρότεινε ο Anthony Joshua για να λυθεί μία από τις τελευταίες εκκρεμότητες πριν από τη μεγάλη μάχη με τον Tyson Fury στις 11 Δεκεμβρίου στο Principality Stadium του Κάρντιφ.
Ο «AJ» πρότεινε οι δύο heavyweight να δοκιμάσουν τη δύναμη της γροθιάς τους σε punch machine, με τον νικητή να κερδίζει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει τη δεύτερη είσοδο στο ρινγκ.
Η σειρά των ring walks θεωρείται σημαντική λεπτομέρεια σε τόσο μεγάλα fights, καθώς παραδοσιακά ο δεύτερος αθλητής που εισέρχεται στο ρινγκ αντιμετωπίζεται ως η «A-side» πλευρά. Στην περίπτωση των Fury και Joshua, το συγκεκριμένο ζήτημα δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί, όπως επίσης δεν έχουν ξεκαθαρίσει όλες οι λεπτομέρειες γύρω από τα αποδυτήρια και την τελική παρουσίαση των δύο αθλητών.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Joshua πρότεινε να αφήσουν στην άκρη τα νομίσματα και τις διαπραγματεύσεις και να βάλουν τις γροθιές τους να αποφασίσουν. Η ιδέα πάντως δεν ενθουσίασε την πλευρά του Fury, καθώς εκφράστηκε ανησυχία ότι ένας τόσο δυνατός χτύπος σε μηχάνημα λίγο πριν από τον αγώνα θα μπορούσε να προκαλέσει τραυματισμό στο χέρι ή στον καρπό. Έτσι, το γύρισμα του νομίσματος παραμένει αυτή τη στιγμή το πιθανότερο σενάριο.
Η κόντρα των δύο Βρετανών heavyweight συνεχίζει έτσι να αποκτά ακόμη περισσότερα μικρά «κεφάλαια» πριν καν ακουστεί το πρώτο καμπανάκι. Fury και Joshua πραγματοποίησαν ήδη το πρώτο επίσημο face-off τους στο Λονδίνο, ενώ η μεγάλη αναμέτρηση έχει επιβεβαιωθεί για τις 11 Δεκεμβρίου, με παγκόσμια μετάδοση από το Netflix.
‼️ Anthony Joshua TICKLED Tyson Fury at their first face off 👀#FuryJoshua pic.twitter.com/z7UiST94SW
— Pro Boxing Fans (@ProBoxingFans) September 30, 2026
Διαβάστε ακόμα :
- Sean Sharaf: Χρέη 688.000 δολαρίων παρά το μπόνους για το νοκ άουτ στον Steveson - «Ετοιμάζομαι να κηρύξω πτώχευση»
- Sean Strickland: Σώθηκε από τρομακτικό ατύχημα με σχεδόν 100 χλμ./ώρα – «Δεν φορούσα κράνος» (vid)
- Arman Tsarukyan σε Justin Gaethje: «Με φοβάται και προσπαθεί να με αποφύγει»




















