
Ο Dana White πήρε θέση για το νέο επεισόδιο στο σίριαλ γύρω από τη μεγάλη μάχη Tyson Fury – Anthony Joshua, αφήνοντας σαφείς αιχμές ότι το πρόβλημα που εμποδίζει την ολοκλήρωση της συμφωνίας είναι πλέον προφανές.
Τις τελευταίες ημέρες η κατάσταση γύρω από το βρετανικό superfight έχει γίνει ξανά ιδιαίτερα περίπλοκη, με τη βασική διαφωνία να αφορά την έδρα της αναμέτρησης.
Η πλευρά του Anthony Joshua επιμένει ότι ο αγώνας πρέπει να πραγματοποιηθεί στη Μεγάλη Βρετανία, με το Γουέμπλεϊ να παραμένει η προτιμώμενη επιλογή, ενώ οι άνθρωποι που εμπλέκονται από την άλλη πλευρά προωθούν το σενάριο του Madison Square Garden στη Νέα Υόρκη.
Ο Eddie Hearn ανάφερε πρόσφατα ότι η εμπλοκή του Dana White και της TKO περιέπλεξε ακόμα περισσότερο τις διαπραγματεύσεις, προκαλώντας την αντίδραση τόσο του Fury όσο και του επικεφαλής του UFC.
Ο Fury υπερασπίστηκε δημόσια τον Dana White, ενώ εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στον Joshua και άφησε να εννοηθεί ότι είναι έτοιμος να εγκαταλείψει τη συγκεκριμένη μάχη και να στραφεί ξανά προς τον Oleksandr Usyk.
Ο White, από την πλευρά του, δεν έδειξε ιδιαίτερα αισιόδοξος όταν ρωτήθηκε για το πού βρίσκονται πλέον οι συζητήσεις.
«Tyson, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Παιδιά, δεν χρειάζεται να είστε πυρηνικοί επιστήμονες για να καταλάβετε τι συμβαίνει εδώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια πρόσθεσε πως λέει ουσιαστικά το ίδιο πράγμα εδώ και μήνες και ότι, κατά την άποψή του, όποιος παρακολουθεί την κατάσταση μπορεί εύκολα να αντιληφθεί ποιο είναι το πρόβλημα.
Ο White απέφυγε να κατονομάσει ευθέως ποια πλευρά θεωρεί υπεύθυνη για το αδιέξοδο, όμως οι δηλώσεις του ερμηνεύτηκαν ως νέα αιχμή προς την πλευρά του Joshua και τον Eddie Hearn.
Το Fury – Joshua θεωρείται εδώ και περισσότερο από μία δεκαετία μία από τις μεγαλύτερες μάχες που μπορεί να προσφέρει η πυγμαχία παγκοσμίως, όμως παρά τις συνεχείς διαπραγματεύσεις, μέχρι σήμερα δεν έχει πραγματοποιηθεί.
Αυτή τη στιγμή η αναμέτρηση παραμένει στον «αέρα», παρότι εξακολουθεί να υπάρχει χρόνος ώστε οι δύο πλευρές να καταλήξουν σε συμφωνία και το πολυαναμενόμενο βρετανικό ντέρμπι να πραγματοποιηθεί πριν από το τέλος του 2026.
Διαβάστε ακόμα :




















