
Ο Έλληνας πυγμάχος Χαρίλης Μαλιχούδης και ο προπονητής του Δημήτρης Πουρουρτζόγλου κατήγγειλαν στο ufight.gr πως προπηλακίστηκαν σε μεγάλη διοργάνωση πυγμαχίας που έλαβε χώρα στην Αλβανία την Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου.
Συγκεκριμένα πρόκειται για την διοργάνωση με την ονομασία ‘Night of Champions’ που πραγματοποιήθηκε στα Τίρανα και τo Parku Olimpik.
Εκεί ο Χαρίλης Μαλιχούδης αντιμετώπισε τον αήττητο Αλβανό αθλητή με ρεκόρ 11-0, τον Mikel Cullhaj.
Ο Μαλιχούδης στον πρώτο γύρο κατάφερε σκίσιμο μετά από κροσέ στο φρύδι του Cullhaj , γεγονός που αποτέλεσε και το κομβικό σημείο της αναμέτρησης.
Ο Μαλιχούδης απέστειλε βίντεο στο ufight.gr με ερασιτεχνικά πλάνα από την αναμέτρηση επισημαίνοντάς μας πως τον χτυπούσε συνεχώς πλευρά, αλλά και κεφάλι με αποτέλεσμα να το ανοίγει ακόμα περισσότερο το σκίσιμο στο φρύδι.
Στον δεύτερο γύρο ο γιατρός σταμάτησε την αναμέτρηση για να καθαρίσουν τον Αλβανό μποξέρ από τα αίματα. Παράλληλα πηγαίνοντας στην γωνία ο Μαλιχούδης, μας ανάφερε πως έγινε δέκτης χυδαίων ύβρεων προς το πρόσωπό του από το κοινό που κατά παράβαση των κανονισμών ήταν κολλημένο δίπλα στο ρινγκ.
Στον τρίτο γύρο δύο φορές σταμάτησε η αναμέτρηση πηγαίνοντας ο διαιτητής τον Cullhaj στον γιατρό για να δει την πληγή στο φρύδι που έτρεχε αίμα, ενώ όπως μας κατήγγειλε τόσο ο Μαλιχούδης, όσο και ο προπονητής του ο Πουρουρτζόγλου, παράλληλα - και κατά απόλυτη παράβαση των κανονισμών επαγγελματικών αγώνων πυγμαχίας – μαζί, διασχίζοντας το ρινγκ από την απέναντι πλευρά, μπήκε στην διάρκεια του γύρου και ο Cutman του Αλβανού ώστε με αιμοστατικά να περιορίσει το αίμα που έτρεχε!
Στην διάρκεια του τέταρτου γύρου ο Μαλιχούδης μας ανάφερε ότι παρανόμως ο Cutman ξαναμπήκε μέσα για τον Cullhaj.
Ο προπονητής Δημήτρη Πουρουρτζόγλου βλέποντας αυτά τα απαράδεκτα σκηνικά άρχισε με έντονο ύφος να παραπονιέται στον διαιτητή. Τότε ο κόσμος που ήταν κολλημένος στο ρινγκ (κατά παράβαση των κανονισμών - το αναφέρουμε ξανά-) άρχισε να τον βρίζει επίσης χυδαία. Είναι χαρακτηριστικό πως άνθρωπος κοντά στον Πουρουρτζόγλου του συνέστησε να μην κάνει παράπονα γιατί η κατάσταση θα μπορούσε να ξεφύγει και να τους… αρπάξουν.
Τότε ο διαιτητής έδιωξε τον Cutman.
«Πήγε 5 φορές στον γιατρό και δύο φορές μπήκε μέσα κατά παράβαση των κανονισμών ο Cutman», μας είπε ο Μαλιχούδης σε τηλεφωνική επικοινωνία μας μαζί του.
Χαρακτηριστικό είναι επίσης στιγμιότυπο κατά το οποίο ο Αλβανός πυγμάχος εξαιτίας του αίματος που έτρεχε και προφανώς και της πίεσης με τα χτυπήματα που του ασκούσε ο Μαλιχούδης, γονάτισε! Ο διαιτητής δεν τον μέτρησε, αντιθέτως τον άφησε να πάει στην γωνία για να του καθαρίσουν το αίμα. Επίσης μια καταφανής παράβαση των κανονισμών, μιας και θα έπρεπε να δοθεί τουλάχιστον νοκ ντάουν.
Τα βρισίματα του κοινού απέναντι στον Μαλιχούδη ήταν πολύ έντονα σε εκείνο το σημείο, με τον κόσμο συγκεντρωμένο ακριβώς κάτω από το ρινγκ .
Στο τέλος του αγώνα μετά από 6 γύρους, ο Μαλιχούδης μας είπε πως ήξερε πως δεν υπήρχε περίπτωση οι κριτές να του δώσουν καταφανέστατη νίκη υπέρ του.
Μπορείτε να δείτε εδώ πως μετά την ανάκρουση του αποτελέσματος, πως ο αδερφός και προπονητής του Cullhaj, ονόματι Mateus, δεν επιτρέπει στον Μαλιχούδη να δώσει το χέρι στον αντίπαλό του.
Δεν αφήνουν τον Μαλιχούδη να χαιρετήσει τον αντίπαλο! (πιθανότατα ο αδερφός και προπονητής του Mikel Cullhaj) pic.twitter.com/TV83jKpooj
— UFight.Gr (@UFight_Gr) February 18, 2026

Στην συνέχεια ο Μαλιχούδης, ως επαγγελματίας, κατευθύνεται προς την γωνία του αντιπάλου του για να δώσει συγχαρητήρια και εκεί του κάνουν νόημα να μην πλησιάσει κοντά τους και έτσι απομακρύνεται.
Και αυτό είναι αποτυπωμένο στο βίντεο εδώ :
Απομάκρυνση από γωνία pic.twitter.com/hB7AVB0QCH
Ωστόσο τα πράγματα στην συνέχεια έγιναν χειρότερα καθώς ο Μαλιχούδης μας είπε πως φίλος του Αλβανού μποξέρ πήγε να τον κλωτσήσει καθώς κατέβαινε από το ρινγκ.
Επίσης σε τηλεφωνική μας επικοινωνία με τον Δημήτρη Πουρουρτζόγου , μας ανάφερε πως πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια δέχτηκαν προπηλακισμό και χτυπήματα από κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος εκεί!
Η ελληνική πλευρά φτάνοντας εχθές στην Ελλάδα ήρθε σε επαφή με την ‘Ελληνική Ομοσπονδία Επαγγελματικής Πυγμαχίας’ καταγγέλλοντας τα όσα έγιναν αγωνιστικά και εξω-αγωνιστικά, ζητώντας τουλάχιστον να μην καταχωρηθεί επίσημα το αποτέλεσμα του αγώνα, ενώ επιφυλάσσονται κάθε νόμιμου δικαιώματος τους για τις επιθέσεις που δέχτηκαν.
Αυτό που έχουν ζητήσει από τους ιθύνοντες είναι το επίσημο βίντεο της αναμέτρησης .
Η διοργάνωση στην Αλβανία ήταν μεγάλη για τα δεδομένα της χώρας μιας και είχε στην κάρτα της τρεις 10γυρους αγώνες και διεκδίκηση ζώνης WBO.
Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα που γίνεται γνωστή είδηση επίθεσης σε ελληνική αποστολή καθώς τέλη της περασμένης χρονιάς υπήρξε η γνωστή περίπτωση με τον Γιάννη Τσουκαλά.
ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ





Διαβάστε ακόμα :
































