
O 14χρονος πυγμάχος Φίλιππος Ραμανδάνης επιστρέφει στην δράση αγωνιζόμενος στην διοργάνωση του ‘No Limits 35’ που λαμβάνει χώρα στην PAOK Sports Arena στις 15 Νοεμβρίου.
Ο αριστερόχειρας Ραμανδάνης θα πυγμαχήσει με αντίπαλο τον Memo Memet από το ‘Tsakalos Fight Club’.
Ο Ραμανδάνης για τους επαγγελματικούς αγώνες του στο μποξ γυμνάζεται στο ‘Ultra Fighters Gym’ δίπλα στον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ενώ ως ερασιτέχνης υπό τις οδηγίες των Βασίλη Κοκόλη και Χάρη Τσαουσίδη στον ‘Άγιο Δημήτριο’.
Ο Φίλιππος Ραμανδάνης είναι ένα από τα πιο δυνατά ανερχόμενα ονόματα στον χώρο της πυγμαχίας στην Ελλάδα έχοντας κατακτήσει στην ηλικιακή του κατηγορία 2 φορές Πανελλήνια πρωταθλήματα τις χρονιές 2023 και 2024, ενώ πριν λίγους μήνες αναδείχτηκε Κυπελλούχος στην ‘Ευπατωριάδα’.
Οι στόχοι είναι εξόχως υψηλοί στο άθλημα με τον ίδιο να διαθέτει το πείσμα και την θέληση με συνεχή σκληρή και αδιάκοπη δουλειά, ήδη από αυτή τη νεαρή ηλικία, να ξεχωρίσει και να αναδειχθεί στο άθλημα.
Θα καταφέρνει ο Memet να τον κοντράρει; Σε κάθε περίπτωση αυτό το ματς αναμένεται να είναι από τα highlights στην διοργάνωση της Γωγώς Μπιτάκου που δίνει την ευκαιρία στους νεαρούς αθλητές να αναδειχτούν μέσα από το μακροβιότερο promotion του ‘No Limits’.
Δείτε την αφίσα της αναμέτρησής τους εδώ :

Διαβάστε ακόμα :


























