
Ο Νικόλας Πρίφτης, ο πυγμάχος του Μανώλη Λαβδάκη στο ‘Perseas Boxing Team’ αντιμετωπίζει τον Παναγιώτη Παπανικολάου αυτή την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου στο 'Fight For Glory 2' που διεξάγεται στο Ανοιχτό Θέατρο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι.
Ο Πρίφτης αρχικά ήταν να αντιμετωπίσει τον Στέφανο Μπιρόλ, ωστόσο προέκυψε καραμπόλα στην κάρτα αγώνων με αποτέλεσμα να τον δούμε απέναντι στον Παναγιώτη Παπανικολάου.
Στην αρχική μας συνέντευξη ο Πρίφτης μας δήλωσε πως θα είχε το πλεονέκτημα απέναντι στον Μπιρόλ σημειώνοντας πως προέβλεπε να τελείωνε το ματς είτε στα μισά , είτε προς το τέλος του δεύτερου γύρου. Και αυτό διότι ο Μπιρόλ προέρχονταν από το ΜΜΑ, ενώ ο ίδιος είναι καθαρόαιμος πυγμάχος.
Τώρα σε δήλωσή του στο ufight.gr μετά το staredown με τον Παπανικολάου, που επίσης είναι ξεκάθαρα πυγμάχος, μας τονίζει :
«Σίγουρα το ματς με τον Παπανικολάου τώρα είναι πιο δύσκολο από το προηγούμενο καθώς είναι προγραμματισμένο και για 4 γύρους των 3 λεπτών.
Επίσης ρόλο σε αυτό παίζει και το ότι ο αντίπαλος είναι αρκετά ψηλός, οπότε άλλαξε και το αγωνιστικό μου πλάνο για το βράδυ της Κυριακής στο ‘Fight For Glory 2’.
Παρόλα αυτά είμαι έτοιμος για τεχνική μάχη!»

Τώρα διαβάστε παρακάτω όσα περισσότερα μας δήλωσε ο Πρίφτης ενόψει της παρουσίας του στο 'Fight For Glory 2' :
Μας λέει αρχικά για την προετοιμασία του :
«Η προετοιμασία έχει πάει τέλεια. Αν και ήτανε σκληρή νιώθω έτοιμος και ψυχολογικά και σωματικά.
Είμαι 26 ετών ξεκίνησα στα 23. Για μένα το μποξ είναι ένα άθλημα που με ηρεμεί αλλά ταυτόχρονα με εξιτάρει. Δηλαδή με φορτώνει, μου δίνει ενέργεια και μετά με καλμάρει. Είναι θεραπεία για μένα.»
Tι σημαίνει για τον ίδιο η πυγμαχία;
«Αγαπημένα μου χτυπήματα είναι το πίσω μου χέρι κυρίως το ίσιο ή το overhand και το jab μου που το χρησιμοποιώ σε όλα. Σαν δύναμη, για να ενοχλώ, για να στήνω παγίδες, για να βρίσκω την απόσταση, σε όλα.»
Του αρέσουν τα γρήγορα στοπ; Και ποιοί είναι τα ινδάλματά του στην πυγμαχία;
«Συνήθως μου αρέσει να τελειώνω γρήγορα τους αντιπάλους μου.
Ο Bernard Hopkins είναι ο αγαπημένος μου πυγμάχος γιατί με την στρατηγική του κάνει ότι χρειάζεται, είτε επιτρέπεται, είτε όχι για να κερδίσει. Και ο άλλος είναι ο Arturo Gatti.»
Τι λένε για τις ικανότητές του οι παρτενέρ του στα σπάρινγκ;
«Sparring partners μου λένε ότι είμαι πολύ τεχνικός, ότι παίζω πολύ το jab, αλλά έχω και πολύ δύναμη. Κυρίως στο δεξί μου χέρι, αλλά και στο αριστερό χουκ.»
Οι στόχοι του στο μποξ :
«Θα ήθελα να φτάσω στην κορυφή της ελληνικής πυγμαχίας και να διακριθώ στο εξωτερικό. Το μόνο θέμα είναι ότι μεγαλώνω και δεν έχω πολύ χρόνο.»
Θυμίζουμε πως μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας για το ‘Fight For Glory 2’ ηλεκτρονικά στον παρακάτω σύνδεσμο μέσω του more.com :
https://www.more.com/gr-el/tickets/sports/fight-for-glory-ii
Διαβάστε ακόμα :




























