
Ο Derek Chisora έκανε για άλλη μια φορά τα δικά του, ξεπερνώντας το εμπόδιο του Otto Wallin μέσα σε 12 γύρους.
Το ματς ήταν eliminator για τίτλο της IBF στα βαριά κιλά το Σάββατο στο Μάντσεστερ.
Η επικράτηση για τον ίδιο ήρθε με ομόφωνη απόφαση και τους κριτές να δίνουν 114-112, 116-110 και 117-109 υπέρ του βετεράνου πυγμάχου.
Ο Chisora (36-13, 23 KO) έχει δηλώσει ότι θέλει να κάνει 50 επαγγελματικούς αγώνες και αυτός ήταν ο νούμερο 49, οπότε ο επόμενος μπορεί να είναι και ο τελευταίος. Και έχει φέρει τον εαυτό του σε θέσει πλέον να διεκδικήσει παγκόσμια ζώνη επομένως αυτός μπορεί να είναι και ο τελευταίος.
Ο 41χρονος Chisora έλεγχε τον ρυθμό του ματς από την αρχή απέναντι στον Wallin (27-3, 15 KO). Ο Wallin έπεσε κάτω στον ένατο γύρο από ένα δεξί χτύπημα και έπεσε ξανά λίγο πριν το τελευταίο καμπανάκι της βραδιάς εξαντλημένος.
Ο Chisora παρουσίασε στο κοινό τρεις επιλογές για τον 50ό αγώνα του: Oleksandr Usyk, Anthony Joshua και Daniel Dubois. Το κοινό ήταν πιο θετικό στην ιδέα ενός αγώνα με τον Joshua και λιγότερο με τον Dubois.
Δείτε τι συνέβη :
Διαβάστε ακόμα :
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ - ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ - ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΡΟΥΧΙΣΜΟ στο UPRIME.GR



























