
Δύο ελληνικές επιτυχίες είχαμε σήμερα στο πλαίσιο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πυγμαχίας Παμπαίδων-Παγκορασίδων που πραγματοποιείται στη Σλοβενία.

Αρχικά η Μαρία-Ευαγγελία Λέων αντιμετώπισε δυναμικά την Serena Scalco από την Ιταλία υπερέχοντας στα σημεία καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, παίρνοντας έτσι καθαρά την πρόκριση στις 8 καλύτερες Αθλήτριες στα 48 κιλά.
Ο Μάριος Ζερβίδης ξεκίνησε εξαιρετικά τον αγώνα του στην κατηγορία των 42 κιλών, στριμώχνοντας για τα καλά τον Πολωνό Daniel Sudol από τον πρώτο γύρο, πετυχαίνοντας εύκολα την πολυπόθητη νίκη και την είσοδο του στους «8️».
Για την κατηγορία των 46 κιλών η Αγγελική Μποτόνη αντιμετώπισε με σθένος την Ιρλανδέζα Ella Artchbold. Σε όλο τον αγώνα της, η Ελληνίδα Αθλήτρια δεν έκανε βήμα πίσω, πίεζε συνεχώς την αντίπαλο της όμως δυστυχώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της πανύψηλης Artchbold.
Ο Αλέξανδρος Κωνσταντινούδης, στο δεύτερο αγώνα του, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αντιμετώπισε τον William Saunders. Στην μάχη της πρόκρισης ο Αλέξανδρος τα έδωσε όλα μέσα στο ρινγκ, πάλεψε σαν «λιοντάρι», αλλά δεν ήταν αρκετό για να πάρει τη νίκη από τον έμπειρο Άγγλο.
Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους αθλητές μας που αγωνίστηκαν με το Εθνόσημο πραγματοποιώντας εκπληκτικές εμφανίσεις!
Διαβάστε ακόμα :
Ακολουθείστε το UFight.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλα τα τελευταία μαχητικά νέα για το ΜΜΑ στο ufight.gr

























