Μεγάλη συνεργασία της «FORCE-1» με την Ομοσπονδία Ζίου Ζίτσου (ΕΦΕΟΖ-Ζ)!

on . Posted in Ustrike-more

force1 gramateas7Σε υπογραφή επίσημου συμβολαίου συνεργασίας προχώρησε ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ε. Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου κύριος Πουλικίδης Αναστάσιος και η γενική γραμματέας κυρία Χαριτοπούλου Μαρία με τη FORCE-1, εταιρεία εξοπλισμού πολεμικών τεχνών.

H «SEVEN HELLAS» μεγάλος χορηγός και στο ‘22ο Michalakopoulos Summer Camp' !

on . Posted in Ustrike-more

seven577H κορυφαία ελληνική εταιρεία μαχητικού εξοπλισμού 'SEVEN HELLAS' του Ηλία Μαστρανδρέα , για μια ακόμα χρονιά στέκεται αρωγος δίπλα στο θερινό camp που διοργανώνει ο Νικήτας Μιχαλακόπουλος.

H «SEVEN HELLAS» εξοπλίζει και σχεδιάζει το γυμναστήριό σας από την αρχή!

on . Posted in Ustrike-more

seven hellas 00999Η κορυφαία εταιρεία μαχητικού εξοπλισμό «SEVEN HELLAS» , τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά , είναι έτοιμη να σας εξοπλίσει και να σχεδιάσει το γυμναστήριο σας από την αρχή και βέβαια δίχως κανένα γυμναστήριο ίδιο με το άλλο.

Η ‘SEVEN HELLAS’ μεγάλος χορηγός μαχητικού εξοπλισμού στο «2ο Κύπελλο Μοσχάτου»!

on . Posted in Ustrike-more

seven hellas cup 166Στις 30 και 31 Μαρτίου πραγματοποιείται από το «Golden Corner» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το '2ο Κύπελλο Μοσχάτου' με μεγάλο χορηγό μαχητικού εξοπλισμού την 'SEVEN HELLAS.

«KOMODO Fight Night» με γάντια ‘FORCE-1’ και στο νέο κορυφαίο …Ολυμπιακό ρινγκ!

on . Posted in Ustrike-more

komodo force 177Πρεμιέρα θα κάνει στο «KOMODO Fight Night» που θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό του Μετς στις 16 Φεβρουαρίου το νέο εντυπωσιακό Ολυμπιακών προδιαγραφών ρινγκ της «FORCE -1».