Η ‘FORCE-1’ επίσημος χορηγός της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας τα επόμενα 2 χρόνια!

on . Posted in Ustrike-more

tsalas222220Στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας υπογράφτηκε χθες συμφωνία ανάμεσα στην εταιρεία FORCE-1 και το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας για τη χορήγηση εγκεκριμένου αθλητικού εξοπλισμού STING-AIBA.

H Ελληνική Ομοσπονδία Ζίου Ζίτσου συνιστά μαχητικό εξοπλισμό «FORCE-1»!

on . Posted in Ustrike-more

force18840Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε για τους Συλλόγους η Ελληνική Ομοσπονδία Ζίου Ζίτσου προκρίνοντας την συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία μαχητικού εξοπλισμού «FORCE-1».

Μεγάλη συνεργασία της «FORCE-1» με την Ομοσπονδία Ζίου Ζίτσου (ΕΦΕΟΖ-Ζ)!

on . Posted in Ustrike-more

force1 gramateas7Σε υπογραφή επίσημου συμβολαίου συνεργασίας προχώρησε ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ε. Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου κύριος Πουλικίδης Αναστάσιος και η γενική γραμματέας κυρία Χαριτοπούλου Μαρία με τη FORCE-1, εταιρεία εξοπλισμού πολεμικών τεχνών.

H «SEVEN HELLAS» μεγάλος χορηγός και στο ‘22ο Michalakopoulos Summer Camp' !

on . Posted in Ustrike-more

seven577H κορυφαία ελληνική εταιρεία μαχητικού εξοπλισμού 'SEVEN HELLAS' του Ηλία Μαστρανδρέα , για μια ακόμα χρονιά στέκεται αρωγος δίπλα στο θερινό camp που διοργανώνει ο Νικήτας Μιχαλακόπουλος.

H «SEVEN HELLAS» εξοπλίζει και σχεδιάζει το γυμναστήριό σας από την αρχή!

on . Posted in Ustrike-more

seven hellas 00999Η κορυφαία εταιρεία μαχητικού εξοπλισμό «SEVEN HELLAS» , τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά , είναι έτοιμη να σας εξοπλίσει και να σχεδιάσει το γυμναστήριο σας από την αρχή και βέβαια δίχως κανένα γυμναστήριο ίδιο με το άλλο.