Η «SEVEN HELLAS» μεγάλος χορηγός και του ‘Hall of Champions – Something Wild’ 8 Μαρτίου!

on . Posted in Ustrike-more

kalimnios 0339Η κορυφαία εταιρεία μαχητικού εξοπλισμού «SEVEN HELLAS» θα είναι και αυτή την φορά, χορηγός και μέγας υποστηρικτής της διοργάνωσης του Ανδρέα Καλύμνιου και του 'Hall of Champions – Something Wild'.

Το Wushu μπήκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων του 2022 !

on . Posted in Ustrike-more

wushu olympicH διεθνής Ομοσπονδία Wushu (International Wushu Federation) ανακοίνωσε πως το άθλημα επίσημα εντάσσεται στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων που θα γίνει το 2022 στο Ντακάρ από τις 22 Οκτωβρίου ως και τις 9 Νοεμβρίου.

Η ‘FORCE-1’ επίσημος χορηγός της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας τα επόμενα 2 χρόνια!

on . Posted in Ustrike-more

tsalas222220Στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας υπογράφτηκε χθες συμφωνία ανάμεσα στην εταιρεία FORCE-1 και το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας για τη χορήγηση εγκεκριμένου αθλητικού εξοπλισμού STING-AIBA.

H Ελληνική Ομοσπονδία Ζίου Ζίτσου συνιστά μαχητικό εξοπλισμό «FORCE-1»!

on . Posted in Ustrike-more

force18840Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε για τους Συλλόγους η Ελληνική Ομοσπονδία Ζίου Ζίτσου προκρίνοντας την συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία μαχητικού εξοπλισμού «FORCE-1».

Μεγάλη συνεργασία της «FORCE-1» με την Ομοσπονδία Ζίου Ζίτσου (ΕΦΕΟΖ-Ζ)!

on . Posted in Ustrike-more

force1 gramateas7Σε υπογραφή επίσημου συμβολαίου συνεργασίας προχώρησε ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ε. Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου κύριος Πουλικίδης Αναστάσιος και η γενική γραμματέας κυρία Χαριτοπούλου Μαρία με τη FORCE-1, εταιρεία εξοπλισμού πολεμικών τεχνών.

H «SEVEN HELLAS» μεγάλος χορηγός και στο ‘22ο Michalakopoulos Summer Camp' !

on . Posted in Ustrike-more

seven577H κορυφαία ελληνική εταιρεία μαχητικού εξοπλισμού 'SEVEN HELLAS' του Ηλία Μαστρανδρέα , για μια ακόμα χρονιά στέκεται αρωγος δίπλα στο θερινό camp που διοργανώνει ο Νικήτας Μιχαλακόπουλος.

H «SEVEN HELLAS» εξοπλίζει και σχεδιάζει το γυμναστήριό σας από την αρχή!

on . Posted in Ustrike-more

seven hellas 00999Η κορυφαία εταιρεία μαχητικού εξοπλισμό «SEVEN HELLAS» , τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά , είναι έτοιμη να σας εξοπλίσει και να σχεδιάσει το γυμναστήριο σας από την αρχή και βέβαια δίχως κανένα γυμναστήριο ίδιο με το άλλο.