Και τώρα… «κάνουν τον σταυρό τους» στο UFC !

on . Posted in Ufc

force 1 tasos tsalas 10

danawhite777

Οι καουμποϊσμοί του UFC, να διεξάγει ντε και καλά διοργανώσεις στην Αμερική την περίοδο που ο κορωνοϊός σκοτώνει καθημερινά εκεί πάνω από 2000 ανθρώπους, φαίνεται πως δεν θα τους βγουν σε καλό.

Όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες τόσο ο Ronaldo 'Jacare' Souza, όσο και δύο μέλη της γωνίας του στον ακυρωθέν αγώνα με τον Uriah Hall το Σάββατο στο 'UFC 249', βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Και αυτό στην χειρότερη δυνατή στιγμή για το promotion, που προσπαθεί να πάρει όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, αλλά και αυτό αποδεικνύεται πως δεν κάνει την δουλειά.

Στην επίσημη ανακοίνωσή τους για τα περιστατικά με covid-19 στο ρόστερ του 'UFC 249' λίγο πριν την διεξαγωγή του, έσπευσαν να τονίσουν πως οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών με τα διαπιστωμένα κρούσματα είναι «ενδεικτικό της αποτελεσματικότητας των μέτρων για την υγεία και την ασφάλεια που λαμβάνει το UFC για το event».

Ούτε λόγος βέβαια για ακύρωση της διοργάνωσης που πλέον θέτει σοβαρά σε κίνδυνο την υγεία όλων όσων εμπλέκονται και θα δραστηριοποιηθούν εκεί τις επόμενες ώρες.

Βλέπετε οι αγορές σε pay-per-view για το event έχουν διπλασιαστεί σε σχέση με το αναμενόμενο, και η οικονομική ζημία μιας ακύρωσης της διοργάνωσης μόνο λίγες ώρες πριν πραγματοποιηθεί θα ήταν το μεγαλύτερο οικονομικό φιάσκο του promotion ως τώρα.

Προφανώς στο UFC δεν είναι οι μόνοι «έξυπνοι» και οι μόνοι «μάγκες» στην μαχητική πιάτσα.

Όταν όλα τα κορυφαία πυγμαχικά events έχουν ακυρωθεί στην Αμερική και έχουν κάνει πίσω μπροστά στην ασφάλεια της υγείας του πληθυσμού , το UFC επιμένει πως έχει τον τρόπο να διεξάγει με ασφάλεια τα events του χωρίς κόσμο.

Τελικά αποδεικνύεται πως δεν την έχει εκ του αποτελέσματος...

aaabbhu6e