Χαλκός επί… τέσσερα για του Έλληνες Ταεκβοντίστες στο «Helsingborg Open G1»!

on . Posted in Tae Kwon Do

taek199Η κούραση από τις τρεις εξαντλητικές προετοιμασίες (Ισπανία, Ουκρανία, Ιορδανία), τα συνεχή ταξίδια, αλλά και τα τέσσερα σερί τουρνουά σε τρεις εβδομάδες, δεν... φρέναραν την προολυμπιακή ομάδα στο Helsingborg Open G1 που έγινε σήμερα στη Σουηδία.

«ΑΣ Ευρυτανίας – Zarmakoupis Team» : Με 4 αθλητές του Taekwondo στην Σουηδία!

on . Posted in Tae Kwon Do

zarmakoupis32Με τέσσερις αθλητές θα συμμετάσχει ο Α.Σ.ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ στο «5th WT President's Cup G2 - European region Tae Kwon Do» που θα πραγματοποιηθεί στο Helsingborg της Σουηδίας από τις 18 έως τις 22 Φεβρουάριου.

Taekwondo : Με 3 χρυσά και και 1 ασημένιο η Ελληνική Προολυμπιακή ομάδα στο Αμμάν!

on . Posted in Tae Kwon Do

taekwondo 1399Νέα, θριαμβευτική εμφάνιση για την ελληνική προολυμπιακή ομάδα. Μια εβδομάδα μετά την εντυπωσιακή συγκομιδή μεταλλίων στο G2 της Φουτζέιρα, οι εκπρόσωποι του ελληνικού ταεκβοντό έκαναν τους Ιορδανούς να... παραμιλούν ...

Σάρωσε με 3 μετάλλια η ελληνική προΟλυμπιακή ομάδα Taekwondo στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα!

on . Posted in Tae Kwon Do

taekwondo8699Στο σημαντικότερο σημείο της χρονιάς, το ελληνικό ταεκβοντό έδειξε τα... δόντια του, αναδεικνύοντας εκτός των άλλων και την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία (σ.σ. σε Ουκρανία και Μαγιόρκα για την ώρα) στην προολυμπιακή ομάδα.

Οι 4 του Ταεκβοντό που διεκδικούν πρόκριση στην Ολυμπιάδα του Τόκυο!

on . Posted in Tae Kwon Do

taekwondo8599Από το «κλείδωμα» της Ολυμπιακής κατάταξης στα τέλη του 2019, προέκυψε και η ελληνική προολυμπιακή ομάδα, η οποία τους προσεχείς μήνες θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Χάλκινος στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ταεκβοντό ο Ιωάννης Κορδογιάννης!

on . Posted in Tae Kwon Do

giannis199Tην τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο 30χρονος Λαμιώτης αθλητής του Taekwondo Ιωάννης Κορδογιάννης στο πλαίσιο του Πανελληνίου Κυπέλλου Ταεκβοντό 'Γεώργιος Βολάρης'.