Πόλεμος White – Jones : «Δεν με νοιάζει τι κάνει!» - «Αποδεύσμευσέ με από το συμβόλαιό!»

on . Posted in MMA

force 1 tasos tsalas 10

jonjones444666

Στα μεθεόρτια του 'UFC on ESPN 9' και στο πλαίσιο της post-fight συνέντευξης τύπου, ο Dana White μετά από ερώτηση δημοσιογράφου αναφέρθηκε στην κόντρα των τελευταίων ημερών με τον Jon Jones.

Μια κόντρα που ξεκίνησε όταν ο 'Bones' φέρεται να ζήτησε 30 εκατομμύρια δολλάρια προκειμένου να μετακινηθεί στην βαριά κατηγορία ώστε να κάνει το superfight με τον Francis Ngannou.

O ίδιος αυτό το αρνείται, όμως ο White με τις παρακάτω δηλώσεις έριξε λάδι στην φωτιά στις σχέσεις των δύο αντρών :

«Πάντα έβλεπα σε τι θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί ο Jon Jones. Θα μπορούσε να είχε γίνει ο LeBron του αθλήματος. Τόσο μεγάλος θα μπορούσε να είχε γίνει.

Με τα όσα έχει περάσει, να έρχεται εδώ τώρα και να θέλει 15 ή 20 ή 30 εκατομμύρια, είναι τρελό.

Μπορεί να κάνει ότι επιθυμεί. Μπορεί να κάτσει εκτός, μπορεί να παίξει. Ότι θέλει.

Το να είσαι ο καλύτερος όλων των εποχών δεν σημαίνει πως μπορείς να έρχεσαι και να ζητάς 30 εκατομμύρια δολλάρια.

Ο Jon Jones έχει κάνει πολλά πράγματα στον εαυτό του. Σε ένα από τα τουϊταρίσματά του, ανέφερε πως εγώ τον κατέστρεψα. Εγώ τον κατέστρεψα; Έχει κάνει ο ίδιος στον εαυτό του πολύ καλά αυτή την δουλειά. Εγώ δεν έκανα τίποτα.»

Μετά από αυτές τις δηλώσεις του White, o Jones απάντησε μέσω Twitter με νέα σειρά μηνυμάτων που αναφέρουν :

«Ο ρεπόρτερ ρώτησε τον Dana να δείξει τα γραπτά μηνύματα και ανταυτού εκείνος έδωσε μια απάντηση 55 δευτερολέπτων στην οποία μιλούσε για τους λόγους που λέω ψέματα.

Σε κανένα σημείο δεν ζήτησα τίποτα από τον Dana. Απλώς ζήτησα ένα superfight και να αποζημιωθώ για αυτό. Εσύ είσαι αυτός που δημοσίως άρχισες να μιλάς για διαπραγματεύσεις αναφέροντας πόσα πολλά παρακρατείς από τους αθλητές σου όλο αυτό το διάστημα.

Με τον (δικηγόρο) Hunter είχαμε μια συνομιλία με σεβασμό και αγαπώ τον τρόπο με τον οποίο προσπαθείς να με παρουσιάσεις ως έναν νευρικό τύπο που απαιτεί χρήματα. Και μετά φέρνεις στο προσκήνιο και τα ζητήματά μου εκτός κλουβιού για να επιβεβαιώσεις τον λόγο για τον οποίο μου δίνεις πολύ λιγότερα εκατομμύρια όλα αυτά τα χρόνια.

Καυχιέσαι πως είσαι αυτός ο μεγάλος τύπος που δεν σε νοιάζει. Τότε λοιπόν βάλε τα χρήματα εκεί που είναι και οι κουβέντες σου και αποδέσμευσέ με από το συμβόλαιο.

Πιθανότατα θα βγάλω πολύ περισσότερα λεφτά στον πρώτο αγώνα πυγμαχίας μου από ότι συνολικά από τα 3 επόμενα ματς στο UFC.

Yπάρχει η ενασχόλησή μου με τα ακίνητα, με την ηθοποιΐα και το να βάλω μπρος να γίνω πατέρας. Κανείς δεν χρειάζεται να υπομένει τα ψέματα του Dana.»

aaabbhu6e