Μάνατζερ σε McGregor : «Έλα τώρα για ζώνη με Kamaru Usman – Μόνο σφαλιάρες θα σου δίνει!»

on . Posted in MMA

force 1 tasos tsalas 10

mcgregor 393

Ο Ali Abdelaziz, δεν είναι μόνο μάνατζερ του Khabib Nurmagomedov –όπως πολλοί ήδη γνωρίζετε-, αλλά βρίσκεται πίσω και από την προώθηση του Kamaru Usman, του welterweight πρωταθλητή του UFC.

O ίδιος αποφάσισε να προσκαλέσει τον Conor McGregor να έρθει να παίξει απευθείας με τον αθλητή του για την ζώνη της διοργάνωσης στα 170 pounds (=77 κιλά).

Αιτία η μεγάλη πιθανότητα ο νούμερο ένα διεκδικητής αυτή την στιγμή της ζώνης του Usman, ο Jorge Masvidal, να επιλέξει να κάνει την ρεβάνς BMF τίτλου με τον Nate Diaz, αντί να πάει απευθείας για το «χρυσάφι» της κατηγορίας.

Συγκεκριμένα ο Abdelaziz, έγραψε :

«Φαίνεται πως ο νούμερο ένα διεκδικητής θέλει τον αγώνα με τον Nate Diaz τώρα. Καλό για αυτόν.

McGregor τι θα έλεγες για ευκαιρία να παίξεις για τον τίτλο; Έλα στον μπαμπάκα. O Kamaru θα σου δώσει μια ευκαιρία και υπόσχεται να μην σου κάνει takedowns στους δύο πρώτους γύρους, να σου ρίχνει μόνο χαστούκια.»

Και μπορεί αυτή η πρόταση δυστυχώς να μην έρχεται από το ίδιο το UFC, για την ώρα τουλάχιστον, εντούτοις φαίνεται πως δεν είναι εντελώς στον αέρα όσα έγραψε ο Abdelaziz, μιας και ο δημοσιογράφος Βrett Okamoto ήρθε να συμπληρώσει πριν λίγο το εξής :

«Από τον μάνατζερ Ali Abdelaziz : Εάν ο Jorge Masvidal ζητήσει από το UFC την BMF ρεβάνς, και δεν έρθει για ματς τίτλου με τον Kamaru Usman, θα προτείνουν στο UFC να δωθεί στον Conor McGregor ευκαιρία να πάρει τρίτο τίτλο σε διαφορετική κατηγορία κιλών στο promotion.»

Βεβαίως το UFC δεν συνηθίζει να αφήνει άλλους να κάνουν έτσι δημόσια το matchmaking, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

aaabbhu6e