Τρίτο ματς ΦΩΤΙΑ Μελέτη Κακουμπάβα με Samo Petje 11 Απριλίου στο ‘Spartan Night 3’!

on . Posted in Κick Boxing

force 1 tasos tsalas 10

spartan900

mcp 10 banner

Το 2016 τον ξάπλωσε με το νοκ άουτ της 10ετίας, ένα χρόνο μετά ηττηθηκε στην Αθήνα και τώρα έπειτα απο 3 χρόνια έφτασε η ώρα Μελέτης Κακουμπάβας και Samo Petje να ολοκληρώσουν ... τον θρύλο τους!

Το ufight.gr σας ανακοινώνει σήμερα αποκλειστικά και για πρώτη φορά επίσημα πως ο Xαλκιδαίος 'Nightmare' θα έχει την σπουδαία ευκαιρία να λύσει μια και καλή κάθε εκρεμμότητα που έμεινε με τον Σλοβένο Samo Petje στο μεγάλο διεθνές event του 'Spartan's Night 3' που διεξάγεται στο Κλειστό Στάδιο Ζωφριάς του Δήμου Φυλής στα Άνω Λιόσια 11 Απριλίου.

Οι Γιώργος Χαλκίδης και Μπάμπης Παπαδόπουλος ανεβάζουν πολύ ψηλά το budget της τρίτης τους διοργάνωσης και καταφέρνουν να φέρουν τον Σλοβένο για τρίτη φορά στην Αθήνα προκειμένου να σταθεί απέναντι στον Κακουμπάβα για τον αγώνα που «χρωστάνε» και οι δύο στον κόσμο τους.

Θυμίζουμε πως την πρώτη φορά ο Κακουμπάβας στο 'FFC 22' είχε κατακτήσει τον lightweight τίτλο του promotion βγάζοντας νοκ άουτ τον Petje με ένα απίστευτο χτύπημα στην κόντρα.

Στο 'FFC 28' ο Petje εξαιρετικά διαβασμένος ήρθε στην χώρα μας και του πήρε την ρεβάνς.

Έκτοτε ο αθλητής του Νίκου Κρητικού δοκιμάστηκε εντός και εκτός Ελλάδος με δυνατές διεθνείς αναμετρήσεις παίζοντας εγχώρια στα 'Muay Thai GP' , ενώ στο εξωτερικό έβαλε γάντια μέχρι και στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ.

Από την μεριά του ο Petje μετά την επιτυχημένη ρεβάνς στην Ελλάδα, κατάφερε να κλείσει συμβόλαιο με το 'GLORY' και να αγωνιστεί εκεί.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο που ετοίμασε το ufight.gr στο κανάλι του στο YouTube την μεταξύ τους κόντρα μέχρι σήμερα...

aaabbhu6e

bannerpre35

protonotarios2020 1