Ένταση Badr Hari με Verhoeven : «Να πας να γ… Θα σε βγάλω ΚΟ!» (βίντεο)

on . Posted in Κick Boxing

force 1 tasos tsalas 10

badr4337

mitilin9888

Συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι ενόψει της διοργάνωσης 'Glory : Collision 2' που θα λάβει χώρα 2 Δεκεμβρίου στο Arnheim της Ολλανδίας με main event την πολυαναμενόμενη ρεβάνς ανάμεσα στον Rico Verhoeven και τον Badr Hari.

Oι δυο αθλητές είχαν την ευκαιρία με δηλώσεις να προκαλέσουν ο ένας τον άλλο και δεν την άφησαν ανεκμετάλλευτη.

Ο Rico Verhoeven από την μεριά του είπε:

«Από την τελευταία φορά που έπαιξα απέναντί του είμαι πιο ώριμος μέσα από τις εμπειρίες που είχα από τους αγώνες μου.

Προπονούμαι καθημερινά και αν ειχα να επιλέξω έναν ρόλο σε μεγάλη ταινία ή την νίκη στην ρεβάνς, θα επέλεγα την νίκη στην ρεβάνς.

Ο Hari αυτή την φορά είτε θα παραιτηθεί , είτε θα βγει νοκ άουτ.

Είχε πει και την τελευταία φορά ότι θα με βγαλο ΚΟ , αλλά μόλις αρχισε να αστοχεί είδατε τι έγινε.

Εγώ δεν χρειάζομαι κανέναν 'στρατό' πίσω μου, όπως εσύ (φορούσε μπλουζάκι 'Badr Army' o Ηari). Έχει πολύ μικρή καρδιά. Ελπίζω να μην κλαίει πάλι στο ρινγκ και να εμφανιστεί.»

Ο Badr Hari είπε :

«Είμαι πιο προετοιμασμένος, πιο δυνατός, περισσότερο συγκεντρωμένος σε μένα. Δεν ειχα άλλα πράγματα να με αποσπούν όπως την προηγούμενη φορά με δικαστήρια και φυλακή.

Δεν ειμαι κακός. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου κακό όπως θέλουν να με αποκαλούν τα μέσα ενημέρωσης. Ενταξει το προκάλεσα και εγώ λιγο όλο αυτό.

Χρειάζεται από την άλλη και κάποιος κακός στην ιστορία . Δείτε για παράδειγμα τον Μπάτμαν και τον Τζόκερ. Εάν ο Verhoeven είναι ο καλός και εγώ ο κακός και αυτό βοηθά να πουλάμε εισιτήρια, ας είναι έτσι.

Μου αρέσει η ένταση γιατί αν υπάρχει αυτό τότε σημαίνει πως κάτι κάνεις σωστά. Όποιος λέει ότι το κάνει για τον εαυτό του λέει μπούρδες.

Θέλουμε να ενδιαφέρει τον κόσμο αυτό που κάνουμε.

(Verhoeven) να πας να γα... Θα σε βγάλω νοκ άουτ αυτή την φορά.

O Verhoeven δεν ειναι τόσο καλό όσο νομιζει και όσο σας έχει κάνει να πιστέψετε. Περίμενα τρια χρόνια ξανά για αυτή την ευκαιρία. Έγινε διάσημος μετά τον αγώνα μας , έβγαλε λεφτά, αλλά αυτό θα σταματήσει.

Οι τελευταίοι αντίπαλοι με τους οποιους επαιξε είχαν πλάκα, ήταν αστείο.»

combat11188

aaabbhu6e

bannerpre35

protonotarios2020 1