Εξαιρετική Χάρις Στελλίου μιλά για όλα σε διεθνή συνέντευξη! (vid)

on . Posted in Κick Boxing

steliou 04H Χάρις Στελλίου, με πολύ καλά αγγλικά, είναι από τις λίγες Ελληνίδες αθλήτριες μαχητικών αθλημάτων που μπορούν να σταθούν σε υψηλό επίπεδο σε μια συνέντευξη με δημοσιογράφο από το εξωτερικό και το αποδεικνύει στο παρακάτω βίντεο.

Διδακτικό βίντεο : Πως να περνάς το κάθετο άπερκατ στο σαγόνι! (vid)

on . Posted in Κick Boxing

aperkat 1Ένα ακόμη βίντεο με στόχο να βελτιώσετε την τεχνική σας , αλλά και να να μάθετε να χτυπάτε σωστά και αποτελεσματικά μέσα από το νέο instructional βίντεο του έμπειρου προπονητή Δημήτρη Παπαδόπουλου.

Δυνατές γυναίκες σε σώμα και μυαλό με το «Strong for Life» της coach Anna Tatjana Lie ! (vid)

on . Posted in Κick Boxing

anna 1599«Οι διακοπές ολοκληρώθηκαν, όμως δεν υπάρχει λόγος να κρατήσουμε πίσω τους στόχους μας σε ευεξία και υγεία», τονίζει η εξαιρετική αθλήτρια Anna Tatjana Lie, που σας το τελευταίο διάστημα επικοινωνεί μια νέα ιδιαίτερα δυναμική και ξεχωριστή πρωτοβουλία.

«1η Σχολή Εκπαιδευτών Αυτοάμυνας» : Με επιτυχία η διδασκαλία με Κατσινόπουλο – Κοσσυβάκη!

on . Posted in Κick Boxing

katsinopoulos 1777Διαβάστε την ανακοίνωση της Π.Ο.Ε.Τ.Α. για το επιτυχημένο δεύτερο Σαββατοκύριακο της «1ης Σχολής Εκπαιδευτών Αυτοάμυνας» που διεξάγει από τις 13 Ιουνίου μέχρι και τις 27 Ιουλίου :

Πότε επιστρέφει ξανά με διοργάνωση το «K-1 Japan» !

on . Posted in Κick Boxing

k1 japan 277To promotion του 'Κ-1 Japan', εκεί όπου έχουμε δει το προηγούμενο διάστημα ο Σταύρος Εξακουστίδης να κάνει αγώνες με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του promotion, ανακοίνωσε την επόμενη διοργάνωση του.

Με μεγάλη επιτυχία το πρώτο Σαββατοκύριακο της «1ης Σχολής Εκπαιδευτών Αυτοάμυνας»! (vids)

on . Posted in Κick Boxing

stefanopoulos 993966Διαβάστε την ανακοίνωση της Π.Ο.Ε.Τ.Α για το πρώτο άκρως επιτυχημένο Σαββατοκύριο της ''1ης Σχολής Αυτοάμυνας Εκπαιδευτών'' με διδάσκοντες τους πολύπειρους προπονητές Γιώργο Στεφανόπουλο και Μιχάλη Ασκητή :