Όταν ο Floyd Mayweather jr έβγαλε νοκ άουτ πυγμάχο στα βαριά κιλά!

on . Posted in Boxing

force 1 tasos tsalas 10

mayweather roger 1

O Floyd Mayweather jr έχει κερδίσει παγκόσμιους τίτλους σε πέντε διαφορετικές κατηγορίες κιλών, όμως τι θα συνέβαινε αν έμπαινε μέσα στο ρινγκ να αντιμετωπίσει μαχητή στα βαριά κιλά;

Σύμφωνα με τον promoter Dmitriy Salita αυτό συνέβη κάποια στιγμή στο γυμναστήριό του και κατέληξε με τον μεγαλόσωμο άντρα να προσγειώνεται στο καναβάτσο.

Ήταν αρχές του 2000 όταν ο πυγμάχος –της heavyweight κατηγορίας –το όνομά του δεν αποκαλύπτεται- μπήκε στις εγκαταστάσεις εκεί, με τον Salita να εξιστορεί τα γεγονότα ως εξής :

«Όταν είμασταν στο γυμναστήριο, ήταν η περίοδος μετά από έναν από τους αγώνες του Floyd. Απλά κάναμε παρέα και περνάγαμε την ώρα μας εκεί μέσα.

Τότε μπαίνει αυτός ο τύπος. Ήταν της βαριάς κατηγορίας. Ανέφερε 'θέλω να κάνω λίγο πυγμαχία'.

Άρχισε να κομπάζει και να λέει ότι 'γουστάρει να τις παίξει μέσα στο ρινγκ' και εκείνη την στιγμή κανείς δεν τον επέλεγε για σπάρνγκ.

Τότε ο Floyd είπε στον Leonard Ellerbe 'πήγαινε πάρε τα πράγματά μου από το αυτοκίνητο'.

Ο Leonard πήγε στο αυτοκίνητο, πήρε τον εξοπλισμό και ο Floyd μπήκε στο ρινγκ μαζί του, έχοντας απέναντι του μια διαφορά κοντά στα 30 κιλά.

30 δευτερόλεπτα μετά ο Mayweather άρχισε να ρολάρει με τον ώμο του και τότε χτυπά τον τύπο με γροθιά στο σώμα και τον ρίχνει στο καναβάτσο.

Και αυτό είναι που κατάφερε ο Floyd απέναντι σε έναν heavyweight που σημειωτέον ήξερε να παίζει.

Ο 'Money' που προπονείται από παιδί έχει αυτό το μαχητικό πνεύμα στο μυαλό του.

Τότε ο θείος του ο Roger, ανέφερε 'αν είσαι πραγματικός μαχητής μπαίνει μέσα εκεί και κάνεις μάχη.'»

aaabbhu6e