Προπονητής σε Mike Tyson : «Στοιχημάτισα όλα τα λεφτά μας σε νοκ άουτ στον 1ο γύρο!»

on . Posted in Boxing

force 1 tasos tsalas 10

Tyson Spinks 1

Ο Mike Tyson πριν από 32χρόνια, το 1988, ήταν τέρμα πορωμένος να μπει στο ρινγκ για να διαλύσει τον Michael Spinks. Και είχε πολύ καλό λόγο για αυτό...

Ο προπονητής του, o Kevin Rooney, τού είπε πριν την αναμέτρηση είχε ποντάρει πάνω του 22 εκατομμύρια δολλάρια για νοκ άουτ στον πρώτο γύρο.

«Προτού αναχωρήσω από το ρετιρέ μου, ο προπονητής μου, μού είπε : 'Έχω να σου πω κάποια νέα : Είναι είτε καλά, είτε άσχημα – εξαρτάται από σένα. Πήρα τα λεφτά και για τους δυο μας από το ματς και τα στοιχημάτισα σε νοκ άουτ δικό σου στον πρώτο γύρο.'

Και δεν ήξερα αν μου κάνει πλάκα ή το εννοεί! Γιατί γνώριζα πως του άρεσε να τζογάρει – και ρώτησα, το έκανε πραγματικά αυτό;»

Τελικά ο 'Iron Mike' χρειάστηκε 91 δευτερόλεπτα στον πρώτο γύρο για να καταστρέψει τον μέχρι εκείνη την στιγμή αήττητο Spinks.

Τότε όταν ο αγώνας τελείωσε, ο 'Tyson' τον ρώτησε : «Που είναι τα 45 εκατομμύρια τώρα;»

Και εκείνος του απάντησε : «Έκανα απλώς πλάκα!»

Ο προπονητής του άρχισε να γελά, χρησιμοποιώντας ένα εξαιρετικό κόλπο προκειμένου να βάλει φωτιά στο μυαλό του Tyson για αυτόν τον αγώνα που εκείνη την στιγμή ήταν και ο σημαντικότερος της καριέρας του.

Βέβαια ο 'Iron Mike' ήταν τόσο πορωμένος για να πάρει αυτή την νίκη που με τις γροθιές του έκανε λακούβες στους τοίχους των αποδυτηρίων από την αναμονή να βγει να παίξει το εν λόγο ματς.

Μάλιστα τα ρεπορτάζ μετέπειτα ανέφεραν πως ο Spinks είχε τρομοκρατηθεί από αυτή την ορμητικότητα του Tyson προτού καν μπει να παίξει το ματς.

aaabbhu6e