Ο θρύλος της πυγμαχίας Roy Jones jr για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

on . Posted in Boxing

roy jones jr 11144

Στις 13 Δεκεμβρίου στην 'PAOK Sports Arena στο πλαίσιο του πρώτου 'Pro Boxing Event' θα βρεθεί στην Ελλάδα ως επίτιμος καλεσμένος ένας πραγματικός θρύλος της πυγμαχίας, ο Roy Jones jr.

Πρόκειται για διοργάνωση που όπως αποκάλυψε το πρώτο promo trailer πριν λίγο θα φιλοξενήσει κορυφαία ονόματα της επαγγελματικής πυγμαχιας, τόσο εγχώρια, όσο και με διεθνή αντίκτυπο.

Πυγμάχοι όπως ο Τάσος Μπερδέσης , ο Αλέξανδρος Τσανικίδης και Βαγγέλης Νανιτζανιάν θα δώσουν το παρών με μεγάλο main event για τίτλο Ευρωπης το 12γυρο ανάμεσα στον Ελληνο-Ρώσο Fedor Papazov με τον Πολωνό Michal Chudecki.

O Roy Jones jr θα είναι επιτιμος καλεσμένος και πρόκειται για πυγμάχο που από το 1989 ως και το 2018 κατάφερε να κατακτήσει παγκόσμιους τίτλους σε 4 διαφορετικές κατηγορίες κιλών.

Κέρδισε ασημένιο μετάλλιο για τις ΗΠΑ το 1988, ενώ είναι ο μόνος στην ιστορία της πυγμαχιας που κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή ξεκινώντας από την junior middleweight κατηγορία και φτάνοντας στην heavyweight.

Η διοργάνωση 'Pro Boxing Event' λαμβάνει χώρα από τον Ολυμπιονίκη πυγμάχο Ηλία Παυλίδη σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επαγγελματικής Πυγμαχίας (ΣΕΠ).

Δείτε το πρώτο promo:

aaabbhu6e

bannerpre35

protonotarios2020 1