«ΑΠΣ Αετός Κω» : Τμήματα Brazilian Jiu Jitsu όλο τον Ιούλιο και Αύγουστο!

on . Posted in Brazilian Jiu Jitsu

aetos ko 17Ο επικεφαλής προπονητής του 'Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου – Αετός Κω' Απόστολος Παπανικολάου ανακοινώνει την συνέχιση των προπονήσεων στο άθλημα του Brazilian Jiu Jitsu (Μπραζίλιαν Ζίου Ζίτσου) για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.

Βασίλης Σπανίδης : «Η πλήρης πολεμική τέχνη του BJJ βρίσκεται στο ‘Gracie Jiu Jitsu’!» (vid)

on . Posted in Brazilian Jiu Jitsu

spanidis210Διαβάστε στο ufight.gr το άρθρο του Βασίλη Σπανίδη για το πως μέσα από το 'Gracie Jiu Jitsu' γνωρίζει κανείς την πολεμική τέχνη και το άθλημα του Brazilian Jiu Jitsu στην ολότητά του :

‘SUG 14’ : Ο Craig Jones τελειώνει με υποταγή τον Vagner Rocha – Ήττα Jake Shields! (vids)

on . Posted in Brazilian Jiu Jitsu

craig jones 3977O μεγάλος αστέρας του grappling, o Craig Jones κατάφερε παρά την αρχική δυσκολία να επικρατήσει την Κυριακή 31 Μαΐου στο πλαίσιο του 'SUG 14' του αντιπάλου του –βετεράνου του UFC- Vagner Rocha με tap out.

Lachlan Giles : Εμφανίσεις Ρόκυ στα ταπί για τον κορυφαίo στα ποδοκλειδώματα! (vids)

on . Posted in Brazilian Jiu Jitsu

bjj new 188Ο Lachlan Giles είναι ο grappler που το 2019 στην absolute κατηγορία του 'ADCC' κατέκτησε το χάλκινο μεταλλιο πετυχαίνοντας ωστόσο τρεις σπουδαίες νίκες απ;eναντι σε αθλητές πολύ βαρύτερους από εκείνους.

Ήρθε ο ψηφιακός έλεγχος των ερασιτεχνικών Σωματείων - Μέσα τα μαχητικά σπορ!

on . Posted in Brazilian Jiu Jitsu

sxoles psifiaki 0Σε μια νέα εποχή εισέρχεται ο ελληνικός ερασιτεχνικός αθλητισμός με την ψηφιοποίησή του , που αφορά φυσικά και τα μαχητικά αθλήματα και τα Σωματεία που εκπροσωπούν αθλήματα οπως Κικμπόξινγκ, Πυγμαχία, Τζούντο, Παγκράτιο, Ζίου Ζίτσου, Μουάιτάι, Πάλη, Ταεκβοντό (ΑΟΤΕ) και άλλα.

Αποτελέσματα ‘SUG 13’ : Ο Craig Jones υποτάσσει τον τραυματία Magalhaes! (vid)

on . Posted in Brazilian Jiu Jitsu

craig jones 0Tην περασμένη Κυριακή παρά το lockdown στις ΗΠΑ λόγω κορωνοϊού, ο Chael Sonnen πραγματοποίησε κανονικά την διοργάνωσή του 'Submission Underground', που περιλαμβάνει αγώνες πάλης υποταγής-grappling.