‘Α.Σ. Μονομάχοι - Theologis Team' σε Σχηματάρι και Αυλώνα

on . Posted in Νομός Βοιωτίας

KICK BOXING - BOXING - MUAY THAI - AYTOAMYNA - CROSS TRAINING

theologis banner24

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :

1η ΣΧΟΛΗ

Οδός : 28ης Οκτωβρίου 11 στο Σχηματάρι

Τηλέφωνο : 6941 594 948 (κινητό)

E-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook : Α.Σ. Μονομάχοι Theologis Team

Instagram : giorgosteotheologis

 

2η ΣΧΟΛΗ

Οδός :Δημοκρατίας 10 στον Αυλώνα

Τηλέφωνο : 6941 594 948 (κινητό)

E-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook : Α.Σ. Μονομάχοι Theologis Team

Instagram : giorgosteotheologis

 

ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ :

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Μονομάχοι - THEOLOGIS TEAM» έχει έδρα το Σχηματάρι στον νομό Βοιωτίας καθώς και νέα σχολή επίσης στον Αυλώνα .  H πρώτη σχολή στο Σχηματάρι βρίσκεται στην οδό 28ης Οκτωβρίου 11 , ενω η δεύτερη στον Αυλώνα στην οδο Δημοκρατίας 10. Επικεφαλής προπονητής είναι ο Γιώργος Θεολόγης και στον Σύλλογο διδάσκονται Kickboxing, Muay Thai, Πυγμαχία, Αυτοάμυνα , καθώς και Cross Training.

Υπάρχουν τμήματα Παιδικά (από ηλικία 5 ετών και πάνω), Ανδρικά και Γυναικεία.

 

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ :

Ο επικεφαλής προπονητής Γιώργος Θεολόγης είναι στον χώρο του Kickboxing 23 συναπτά έτη αρχικά ως αθλητής και εν συνεχεία τα τελευταία χρόνια έχοντας εξίσιου επιτυχημένα τον ρόλο του προπονητή.

Ξεκίνησε το Kickboxing από την ηλικία των 12 ετών , το 1994 , και στέφθηκε επί 7 συναπτά έτη Πανελληνιονίκης στα δυο πιο μαχητικά αγωνιστικά στυλ του Kickboxing, αυτά του Kick Light και του Full Contact.

Συμμετείχε παράλληλα σε Επίλεκτους Αγώνες και σε μαχητικές βραδιές .

Το 2010 ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα δραστηριοποιούμενος αρχικά σε τοπικά γυμναστήρια, μέχρι και το 2014 όπου και κατάφερε να δημιουργήσει την δική του υπερσύγχρονη σχολή στο Σχηματάρι.

Εδώ και 9 χρόνια στην προπονητική του καριέρα ο Γιώργος Θεολόγης έχει επιδείξει εξαιρετικά αποτελέσματα βγάζοντας αθλητές που έχουν κατακτήσει 58 πανελλήνια μετάλλια, καθώς και μαχητές που έγιναν 23 φορές πρωταθλητές Ελλάδος , κατακτωντας και εκατοντάδες νίκες σε διασυλλογικό επίπεδο με πολλές διακρίσεις και σε επίλεκτους επαγγελματικούς αγώνες.

Δημιούργησε και «έτρεξε» ακόμα δύο φορές και δική του διοργάνωση , το «Air Force Kickboxing Tournament» που αρίθμησε άνω των 350 αθλητών με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα. Ακόμα συμμετείχε ως συνδιοργανωτής σε δύο επαγγελματικές βραδιές με την επωνυμία 'VERSUS'.

Επίσης αποτελεί έναν εκ των προπονητών της Εθνικής Ομάδας Kickboxing στο πλαίσιο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Ουγγαρίας που διεξάγεται φέτος τον Αύγουστο στην Ουγγαρία.

mentis1666

Έχει καταφέρει να αναδείξει ακόμα το ταλέντο του κορυφαίου 18χρονου κικμπόξερ στο αγωνιστικό στυλ του Κ1 σε Νέους και Άνδρες , το Τάσο Μεντή , που στην ηλικία του έχει ξεχωρίσει με πρωτιές σε ερασιτεχνικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Σήμερα σε ένα χωριό 4.000 περίπου κατοίκων, οι «Μονομάχοι Σχηματαρίου» , όπως επονομάζεται ο Σύλλογός του , συνιστά μία από τις πιο λαμπρές ομάδες της επαρχίας , με μαχητές που συναγωνίζονται επάξια και ευθέως εκείνους των αστικών πόλεων.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 1η ΣΧΟΛΗ (ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ) :

theologis17743

monomaxoi sximatariou 1u

 monomaxoi sximatariou 019

mentis244

monomaxoi sximatariou 39

theologis1886

monomaxoi sximatariou 41

monomaxoi sximatariou 61

monomaxoi sximatariou 128

monomaxoi sximatariou 143

monomaxoi sximatariou 110

monomaxoi sximatariou 1511

monomaxoi sximatariou 96

monomaxoi sximatariou 16443

monomaxoi sximatariou 17

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 2η ΣΧΟΛΗ (ΑΥΛΩΝΑ) :

 aulonas17

aulonas23

aulonas36

aulonas47

aulonas57

 

ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ 1η ΣΧΟΛΗ (ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ)

 

ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ 2η ΣΧΟΛΗ (ΑΥΛΩΝΑΣ)