03   03   03   03
Πέμπτη,28 Μαρτίου, 2024

UPRIME EKSOPLISMOS BANNER

.

.

Τορπίλη η Valentina Shevchenko κράτησε την ζώνη με Jennifer Maia στο 'UFC 255'! (βίντεο)

valentina shevchenko 9997

H featherweight πρωταθλήτρια του UFC από το Κιργιστάν, η 32χρονη Valentina 'Bullet' Shevchenko, κατάφερε σε πέντε γύρους δίκαια να κρατήσει τον τίτλο της απέναντι στην διεκδικήτρια, και επίσης 32χρονη, Βραζιλιάνα Jeniffer Maia στο co-main event του ‘UFC 255’ στο Λας Βέγκας.

Συνοπτικά στην αναμέτρηση η Shevchenko παρουσίασε καλύτερο πρόσωπο με περισσότερα takedowns, δυναμικές γροθιές και μια απόδοση που γύρο με τον γύρο ανέβαινε. Η Maia είχε έναν δεύτερο γύρο δικό της, αλλά από εκεί και πέρα μίλησε η εμπειρία της αντιπάλου της που επέβαλλε έξυπνα τον ρυθμό της.

Ο πρώτος γύρος ήταν όλος υπέρ της Shevchenko αφού με ένα καθοριστικό takedown μπόρεσε από κάτω να έχει τον απόλυτο έλεγχο του πενταλέπτου.

Στον δεύτερο γύρο η Maia κατάφερε άμεσα να ξεφύγει από νέα απότομη απόπειρα takedown της Shevchenko, ενώ αργότερα με την δύναμή της κράτησε για αρκετή ώρα με την πλάτη στο πλέγμα την πρωταθλήτρια. Η Maia εκεί ακριβώς πήρε takedown και για το υπόλοιπο του γύρου είχε τον έλεγχο στο έδαφος αποφεύγοντας επικίνδυνες ενέργειες της αντιπάλου της.

Στον τρίτο γύρο η Shevchenko έκανε την διαφορά από τα μέσα του πενταλέπτου, όταν μετά από έναν ωραίο συνδυασμό που πέρασε, έδεσε στην μέση της Maia και από εκεί πέτυχε το takedown στριφογυρίζοντάς την. Πριν το τελευταίο λεπτό του γύρου η Maia μπαίνοντας σε butterfly guard μπόρεσε να ελέγχξει το βάρος της αντιπάλου της και να τις σηκώσει και τις δύο από κάτω, δείχνοντας για ακόμα μια φορά την σωματική της δύναμη. Έχοντας την Shevchenko στο πλεχτό η Μaia προσπάθησε να γίνει απειλητική με γόνατα, ενώ ακριβώς στο καμπανάκι η πρωταθλήτρια κατάφερε νέο takedown.

Στον τέταρτο γύρο η Shevchenko μπήκε φουριόζα ρίχνοντας βόμβες με τις γροθιές της, ενώ συμπληρώνοντας τα 2 πρώτα λεπτά με το γόνατό της χάλασε την βάση της Maia πετυχαίνοντας ακόμα ένα καθοριστικό takedowns στην αναμέτρηση. Από εκεί μπόρεσε να έχει εκ νέου τον έλεγχο της μάχης.

Στον πέμπτο και τελευταίο γύρο η Shevchenko μπήκε με τζαμπς και βήματα πίσω, ενώ έδωσε και μια στριφογυριστή γροθιά. Η πρωταθλήτρια αποφάσισε να ανοίξει εδώ το παιχνίδι της στο striking ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή της. Η Maia με την σωματική της δύναμη επιχειρούσε να κρατά την Shevchenko στο πλεχτό, αλλά και εκεί έτρωγε γροθιές με αποτέλεσμα το πρόσωπο της διεκδικήτριας να έχει ματώσει. Με φοβερό συγχρονισμό στις ενέργειές της η Shevchenko ολοκλήρωσε κυριαρχικά με ποικιλία στα χτυπήματα τον αγώνα.

Τα σκορ των κριτών στο τέλος ήταν όλα 49-46!

Δείτε τι έγινε στα βίντεο παρακάτω :

 

aaabbhu6e

barkas eom banner new

 

uprime gantia pygmaxias shop now

uprime gantia pygmaxias 1

FACEBOOK - Ροή Ειδήσεων

© 2024 UFight.gr, Powered by web-doctor.gr