Πάνω από 150 συμμετοχές το μεγάλο Σεμινάριο με Liam Harrison στην Κύπρο!

on . Posted in Κυπριακά νέα

simos gerasimou 04444O Liam Harrison, ο κορυφαίος Βρετανός Thai fighter με 8 παγκόσμιους τίτλους στο ενεργητικό του, βρέθηκε στην Κυπρο για το μεγάλο Σεμινάριο που διοργανώθηκε στις 15 Φεβρουαρίου .

Με 7 νεαρούς αθλητές το ‘Ninos Muay Thai Gym’ στο «Gods of War Open» !

on . Posted in Κυπριακά νέα

ninos gym 939399Συνεχίζεται η δουλειά από τον προπονητή Κώστα Χριστοδούλου στο «Ninos Muay Thai Gym» με τους νεαρούς αθλητές του Συλλόγου να παίρνουν ευκαιρίες εξέλιξης και στην Ελλάδα μέσα από διοργανώσεις.

Η επικράτηση Αλέξη Τσαρμαντίδη στο «Cage Survivor 14»! (βίντεο)

on . Posted in Κυπριακά νέα

tsarmantidis0299O Aλέξης Τσαρμαντίδης, αθλητής των αδερφών Αχτάρ και του Συλλόγου 'Αγωγή Akhtar - Sukata Cyprus BJJ/MMA Team', αγωνίστηκε στο πλαίσιο της διοργάνωσης 'Cage Survivor 14' απέναντι τον αλβανικής καταγωγής Mariglen Nikolli.

«Ninos Muay Thai Gym» :Με απόλυτη επιτυχία οι εξετάσεις επιπέδων σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα!

on . Posted in Κυπριακά νέα

ninos4200Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στο Γυμναστήριο «Ninos Muay Thai Gym» στην Λάρνακα από τον Kru Yai Κώστα Χριστοδούλου εξετάσεις επιπέδων.

3-0 με ομόφωνη επικράτηση για Αλέξη Τσαρμαντίδη στο «Cage Survivor 14»!

on . Posted in Κυπριακά νέα

tsarmantidis32999Mετά την επικράτηση στην Βαρκελώνη τον Νοέμβριο, ο Κύπριος μαχητής του ΜΜΑ Αλέξης Τσαρμαντίδης κατάφερε να επικρατήσει και στην μάχη που έδωσε την περασμένη Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στην Ελλάδα και το Περιστέρι.