03   03   03   03
Πέμπτη,28 Μαρτίου, 2024

UPRIME EKSOPLISMOS BANNER

.

.

Ο Jacob Stitch επισφράγισε την τεράστια επιτυχία του Σεμιναρίου Cutman του Μιχάλη Σιούλη στην Αθήνα! (βίντεο + φωτό)

michalis sioulis 94366

Τεράστια επιτυχία και απήχηση είχε άλλο ένα σεμινάριο Cutman στην Αθήνα, από τον Μιχάλη Σιούλη και την βοηθό του Γεωργία Γεωργίτση.

kosivakis

Το sold out συμμετοχών, μια εβδομάδα νωρίτερα από την ημερομηνία διεξαγωγής του σεμιναρίου, ανέβασε τον πήχη από μόνο του.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να ακολουθήσει ένα υψηλού επιπέδου σεμινάριο, με τους συμμετέχοντες να εκπαιδεύονται από τον Μιχάλη Σιούλη στα “μυστικά” της τέχνης του Cutman, ακόμα και σε πραγματικές συνθήκες αγώνα.

sioulis 99988

Όσοι δήλωσαν συμμετοχή, έμαθαν πως να δένουν με ασφαλή και σωστό τρόπο τα χέρια ενός μαχητή αλλά και πως να αντιμετωπίζουν άμεσα τραυματισμούς που συμβαίνουν κατά την διάρκεια ενός αγώνα (οιδήματα, κοψίματα, αιμορραγίες της μύτης κ.λ).

Το συγκεκριμένο σεμινάριο αποκαλείται ιδιαίτερο, για τον λόγο της live σύνδεσης των παρόντων του σεμιναρίου με το Las Vegas και τον πιο διάσημο και καλύτερο Cutman του κόσμου, Jacob Stitch Duran.

robert stich 29

O Stitch συμβούλεψε τους μελλοντικούς- κές Cutmen και Cutwonen, για το τι πρέπει να προσέχουν, μοιράστηκε την εμπειρία του μαζί τους και δέχτηκε ερωτήσεις, δείχνοντας για άλλη μια φορά την απλότητα που τον χαρακτηρίζει σαν άνθρωπο.

Το σεμινάριο διεξήχθη στο γυμναστήριο Dynamo Academy, των Σταμάτη και Γιάννη Μορούλη.

Υ.Γ Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή για το επόμενο σεμινάριο, μπορούν να στέλνουν email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., γράφοντας το ονοματεπώνυμό τους και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Περισσότερες φωτογραφίες από το σεμινάριο στην σελίδα μας:

Instagram: https://www.instagram.com/cutmen_cutwomen_greece/?hl=el

Facebook: https://www.facebook.com/Cutmen-Greece-1682849361971924

Cutman Ο Stitch σφράγισε από το L.A την τεράστια επιτυχία του σεμιναρίου του Μιχάλη Σιούλη video φώτο

 

aaabbhu6e

barkas eom banner new

 

uprime gantia pygmaxias shop now

uprime gantia pygmaxias 1

FACEBOOK - Ροή Ειδήσεων

© 2024 UFight.gr, Powered by web-doctor.gr