03   03   03   03
Παρασκευή,29 Μαρτίου, 2024

UPRIME EKSOPLISMOS BANNER

.

.

Στέλιος Παπαδόπουλος : Ενσωματώθηκε στην ομάδα του Amir Khan στο Ντουμπάι ! (φωτό)

stelios papadopoulos amir khan

Στο Ντουμπάι βρίσκεται εδώ και κάποιες μέρες ο Στέλιος Παπαδόπουλος καθώς βρίσκεται στην τελική ευθεία για την αναμέτρηση του Σαββάτου 16 Οκτωβρίου απέναντι στον αήττητο σε 8 αναμετρήσεις Βενεζουελάνο Rodrigo Caraballo.

Ο πυγμάχος του ‘Mallios Team Athens’ έχει ενταχθεί στην ομάδα του Amir Khan και ανέβασε σήμερα μάλιστα σχετική φωτογραφία στα social media.

Στόχος του κορυφαίου Έλληνα πυγμάχου είναι να πάρει την νίκη σε αυτό το event που ενδεχομένως να του ανοίξει ακόμα περισσότερες πόρτες στο εξωτερικό μέσω του ίδιου του Amir Khan.

Τις επόμενες μέρες θα βρεθεί κοντά στον πρωταθλητή μας και ο Γρηγόρης Μάλλιος, μαζί με τους Μανώλη Λαβδάκη και Κωνσταντίνο Βαλάκη.

Θυμίζουμε πως ο αγώνας Παπαδόπουλου-Caraballo γίνεται στο ‘Crypto Fight Night’ event που διεξάγεται στο πλαίσιο του Συνεδρίου για τα κρυπτονομίσματα στο Ντουμπάι, όπου θα βρεθούν οι ισχυρότεροι traders του κόσμου.

Πρόκειται για μία ελίτ της παγκόσμιας οικονομίας και για αυτό η ευκαιρία που δίνεται στον Παπαδόπουλο είναι σπουδαία, μιας και συγκεντρώνει τα βλέμματα όλου του κόσμου, ενώ κάτω από το ρινγκ οι θεατές θα είναι μερικοί από τους πλουσιότερους στην υφήλιο.

Ζδω χζδ ψω

barkas eom banner new

 

uprime gantia pygmaxias shop now

uprime gantia pygmaxias 1

FACEBOOK - Ροή Ειδήσεων

© 2024 UFight.gr, Powered by web-doctor.gr