03   03   03   03
Παρασκευή,29 Μαρτίου, 2024

UPRIME EKSOPLISMOS BANNER

.

.

Ο ΣΕΠ με Γιώργο Στεφανόπουλο και Χρήστο Γάτση στο παγκόσμιο συνέδριο της WBC !

sinedriasi wbc 244

Με την παρουσία του Προέδρου του ΣΕΠ Γιώργου Στεφανόπουλου και του μάνατζερ Χρήστου Γάτση έλαβε χώρα διαδικτυακά από 12 ως και 15 Αυγούστου η ετήσια συνεδρίαση της WBC.

Σε αυτή κεντρικό θέμα ήταν ο covid-19 και οι επιπτώσεις του στον χώρο της πυγμαχίας, ενώ ιδιαίτερα σημαντική ήταν για τα επόμενα 4 χρόνια η επανεκλογή του Mauricio Sulaiman στην ηγεσία της Ομοσπονδίας της WBC.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση :

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή από δεκάδες εκπροσώπους όλου του πλανήτη πραγματοποιήθηκε στις 12 – 15 Αυγούστου διαδικτυακά η 58η ετήσια συνεδρίαση της WBC με το συμβολικό τίτλο “WE ARE THE WORLD”.

Η συγκεκριμένη ετήσια συνάντηση ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στην Αγία Πετρούπολη στη Ρωσία. Πρώτη φορά φέτος λόγω covid – 19 έγινε μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ κ. Γιώργος Στεφανόπουλος και ο μάνατζερ του ΣΕΠ κ. Χρήστος Γάτσης.

MAURICIO SULAIMAN 1

Σε ό , τι αφορά το επίπεδο και την ποιότητα της θεματολογίας όσο και τη συμμετοχή των προσωπικοτήτων του επαγγελματικού μποξ, το συνέδριο διατήρησε το υψηλό επίπεδο των προηγούμενων ετών.

Κεντρικό θέμα των περισσότερων συζητήσεων ήταν η πανδημία και οι επιπτώσεις της στην ανθρωπότητα. Κορυφαίο γεγονός του διαδικτυακού συνεδρίου αποτέλεσε η διενέργεια εκλογών και η επανεκλογή του Mauricio Sulaiman στη θέση του Προέδρου της WBC για τα επόμενα 4 χρόνια.

Την πρώτη μέρα κατά την τελετή έναρξης προβλήθηκε το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της WBC. Έγινε ειδική αναφορά στους Heroes of humanity , στο ιατρικό προσωπικό αλλά και σε όσους μάχονται εθελοντικά για να αντιμετωπιστεί η πανδημία. Έγινε επίσης παρουσιάση όλων των πρωταθλητών, ανδρών και γυναικών, της WBC. Στο συνέδριο προσωπικότητες όπως Canelo Alvarez, Tyson Fury, Mike Tyson, Oscar de la Hoya, Lou Di Bella, Tony Bellew, Ryan Garcia, Abel Sanchez, Amir Khan, Jessie Vargas, JC Ramirez, Marvin Hagler, Vitali Klitchko κ. α.

CANELO ALVAREZ wbc

Στην τελετή λήξης του συνεδρίου έγινε ιδιαίτερη αναφορά και παρουσίαση στον 6χρονο Bridger Walker που πρόσφατα ανακηρύχθηκε τιμητικά πρωταθλητής της WBC, επειδή προστάτευσε την αδερφή του από την άγρια επίθεση σκύλου. Ιστορική στιγμή αποτέλεσε η διαδικτυακή συνάντηση του Mike Tyson, Ramirez, Hagler και Mauricio Sulaiman οι οποίοι συνομίλησαν με τον 6χρονο και του εξέφρασαν το θαυμασμό τους για την αναμφισβήτητη γενναιότητά του.

Όλοι οι συμμετέχοντες του συνεδρίου αλλά και ο πρόεδρος εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για το μέλλον της επαγγελματικής πυγμαχίας μετά την πανδημία και τόνισαν ότι η πυγμαχική οικογένεια είναι αγαπημένη, είναι μαθημένη να μάχεται και το μέλλον θα είναι ακόμα καλύτερο και λαμπρότερο. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου διατυπώθηκαν από τον Πρόεδρο και τους συμμετέχοντες προτάσεις ανά πυγμαχική κατηγορία για τους τίτλους της νέας σεζόν με τα μεγαλύτερα ονόματα της επαγγελματικής πυγμαχίας.

wbc sinedrio 003

Ο κ. Στεφανόπουλος και ο κ. Γάτσης δήλωσαν μετά την ολοκλήρωση του συνεδρίου:

Γ. Στεφανόπουλος :“ Ένιωσα μεγάλη υπερηφάνεια που η Ελλάδα έδωσε το παρόν σε ό , τι πιο κορυφαίο συμβαίνει στην παγκόσμια επαγγελματική πυγμαχία. Αυτό το συνέδριο ήταν ένα πραγματικό σχολείο επαγγελματικής πυγμαχίας. Η εμπειρία ήταν τεράστια και τα μηνύματα πολλά.

Προκαλεί δέος η απλότητα κι η ευγένεια των μεγαλύτερων ογκόλιθων του μποξ και αυτό που με εντυπωσίασε ήταν ότι οι μεγαλύτεροι παράγοντες του επαγγελματικού μποξ του πλανήτη που εργάζονται ασταμάτητα για αυτό έχουν συνειδητοποιήσει ότι προτεραιότητα έχει το γενικό καλό του επαγγελματικού μποξ και μετά το ατομικό τους συμφέρον και δουλεύουν συνειδητά όλοι πρώτα για το γενικό καλό. Αυτό πιστεύω ότι είναι και το μυστικό που κάνει την WBC κορυφαία.”

Χ. Γάτσης : “ Η συμμετοχή στο συνέδριο ήταν μια αξιόλογη εμπειρία που έδωσε την δυνατότητα στον ΣΕΠ και τα μέλη του να εδραιώσουμε την Ελληνική Επαγγελματική Πυγμαχία στο παγκόσμιο χάρτη . Συνειδητοποιήσαμε ακόμα καλύτερα την μεθοδολογία λειτουργίας της WBC και αυτό θα μας κάνει περισσότερο καταρτισμένους για να αντιμετωπίσουμε τις μελλοντικές προκλήσεις. Ευχαριστώ την WBC για την συμμετοχή μου στο συνέδριο.”

 

aaabbhu6e

barkas eom banner new

 

uprime gantia pygmaxias shop now

uprime gantia pygmaxias 1

FACEBOOK - Ροή Ειδήσεων

© 2024 UFight.gr, Powered by web-doctor.gr