03   03   03   03
Κυριακή,05 Μαϊος, 2024

paffen sport greece

.

.

Εξαιρετική η 14χρονη Κατερίνα Στεφανίδη – ΤΚΟ νίκη με Καλαϊδοπούλου! (vid)

violeta Kalaidopoulou 0

Στην strawweight κατηγορία η Κατερίνα Στεφανίδη πήρε την νίκη απέναντι στην Βιολέτα Καλαϊδοπούλου στο πλαίσιο του «Private Combat Strike Series».

Σε αυτή την ερασιτεχνική αναμέτρηση με όρους ‘Combat Strike’ η αθλήτρια του Ιωάννη Μποτώνη και του ‘Botonis Elite Team’ έκανε την δεύτερη μάχη της προερχόμενη από ήττα, ενώ η Καλαϊδοπούλου το ντεμπούτο της.

Μόλις 14 ετών η Στεφανίδη φάνηκε να πάτα πολύ καλά μέσα στο κλουβί και να είναι από το ξεκίνημα του ματς ιδιαίτερα επιθετική στο striking και στα λακτίσματα στο σώμα.

Ένα μάλιστα στο 1:50 του γύρου βρήκε στομάχι με αποτέλεσμα η Καλαϊδοπούλου να μετρηθεί. Αφού πήρε ανάσες σηκώθηκε και συνέχισε.

Η Στεφανίδη συνέχισε να βρίσκει εξαιρετικά στόχο στην όρθια μάχη με την Καλαϊδοπούλου να γίνεται επίσης πιο επιθετική. Οι ανταλλαγές συνεχίστηκαν, με την αθλήτρια του Ιωάννη Μποτώνη να έχει τον πρώτο λόγο.

Μετά το τέλος του πρώτου γύρου ο γιατρός έλεγξε την Καλαϊδοπούλου στην γωνία και σταμάτησε το ματς με αποτέλεσμα με ΤΚΟ η νίκη να κατοχυρωθεί στην Στεφανίδη που έδειξε πραγματικά εξαιρετική ακόμα και από αυτή την τόσο νεαρή ηλικία με πολύ σωστές βάσεις στο άθλημα.

Τσεκάρετε τι έγινε :

 

aaabbhu6e

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

barkas eom banner new

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

20240408 211128 2

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

uprime gantia pygmaxias shop now

uprime gantia pygmaxias 1

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

20240408 211128 2

FACEBOOK - Ροή Ειδήσεων

© 2024 UFight.gr, Powered by web-doctor.gr