banner kossivakis

Μεγάλο ενδιαφέρον εκδηλώνεται για την «1η σχολή Εκπαιδευτών Αυτοάμυνας της Π.Ο.Ε.Τ.Α»!

on . Posted in Ελληνικά Νέα

force 1 tasos tsalas 10

sxoli ekpaideuton 3399

mcp 10 banner

Δεν έχει κλείσει μήνας, από την επίσημη ανακοίνωση της σχολής Εκπαιδευτών Αυτοάμυνας που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκπαίδευσης Τεχνών Αυτοάμυνας, και το ufight.gr μαθαίνει πως το ενδιαφέρον είναι ήδη πολύ μεγάλο!

Ζητήσαμε την επιβεβαίωση της πληροφορίας αλλά και την άποψη του Προέδρου της Π.Ο.Ε.Τ.Α κ. Μιχάλη Κοσσυβάκη, που μας είπε:

"Πράγματι, το ενδιαφέρον είναι ήδη μεγάλο, παρ' όλο που η σχολή ξεκινάει τον Ιούνιο, και οι αιτήσεις σταματούν τον Μάϊο. Υψηλόβαθμοι δάσκαλοι με πολύχρονη εμπειρία, παλαιοί και νέοι σχολάρχες , αλλά και νεότεροι σπουδαστές κάτοχοι μαύρης ζώνης, βοηθοί εκπαιδευτές, από πολλά και διαφορετικά στυλ Πολεμικών τεχνών, όπως και προπονητές μαχητικών αθλημάτων, έχουν εκδηλώσει την επιθυμία τους να συμμετάσχουν στην σχολή Εκπαιδευτών Αυτοάμυνας.

Απο Θεσσαλονίκη έως και την Κρήτη, μας στέλνουν μηνύματα και ζητούν επιπλέον πληροφόρηση, και αυτό μας γεμίζει ικανοποίηση.

Οι λόγοι που η ζήτηση είναι τόσο μεγάλη, και είναι βέβαιο πως θα αυξηθεί μέσα στον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο, είναι κυρίως για τους εξής λόγους.

1. Το εξαιρετικό και βαρύ βιογραφικό των διδασκόντων καθηγητών που είναι η καρδιά της σχολής. Ονόματα απολύτως σεβαστά στον χώρο των πολεμικών τεχνών και των μαχητικών αθλημάτων, που με την πολύχρονη εμπειρία τους, αποτελούν εγγύηση για παροχή ουσιαστικής και εξειδικευμένης γνώσης, στον κάθε συμμετέχοντα.

2. Οι 14 θεματικές ενότητες και οι 75 ώρες εκπαίδευσης, που υπερκαλύπτουν όλο το εύρος της γνώσης του Εκπαιδευτή Αυτοάμυνας, τόσο στο πρακτικό, όσο και στο θεωρητικό κομμάτι της διδασκαλίας. Είναι ο κύριος λόγος που όλοι στον χώρο αναγνωρίζουν, πως πρόκειται για την 1η ουσιαστική σχολή Εκπαιδευτών Αυτοάμυνας που έχει διοργανωθεί στην Ελλάδα.

3. Η υψηλή ποιότητα που είναι συνόνυμο της Π.Ο.Ε.Τ.Α σε κάθε δράση της. Στα 5 μόλις χρόνια λειτουργίας της, η Π.Ο.Ε.Τ.Α έχει διοργανώσει πολλές Διεθνείς και Εθνικές δράσεις και εκδηλώσεις. Από την διοργάνωση του Παγκόσμιου συνεδρίου το '18, του κάθε Πανελλήνιου Διαγωνισμού, των ετήσιων βραβεύσεων σπουδαστών, έως και το κάθε σεμινάριο, η υψηλή ποιότητα είναι η βασική προτεραιότητα της Ομοσπονδίας μας. Εχουμε κερδίσει τον σεβασμό των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στις πολεμικές τέχνες και καλλιεργούν την Αυτοάμυνα, ανεξάρτητα αν είναι μέλη και υποστηρικτές μας.

sxoli ekpaideuton 33990

4. Σημαντικός λόγος επίσης είναι το χαμηλό κόστος της σχολής, αναλογικά με τη σχέση τιμής και παροχών. Η Ομοσπονδία μας, λαμβάνοντας υπόψη της, την οικονομική στενότητα των καιρών, καλύπτει μεγάλο μέρος των εξόδων της σχολής, για να έχει τη δυνατότητα παρακολούθησης, ο κάθε συνάδελφος και ο κάθε ενδιαφερόμενος που πληρεί τα κριτήρια συμμετοχής.

5. Αφορά όλα τα στυλ. Η Π.Ο.Ε.Τ.Α είναι ομοσπονδία χωρίς πολιτικές και ίντριγκες. Αντιμετωπίζουμε ισότιμα τον κάθε συνάδελφο και αγκαλιάζουμε όλα τα στυλ χωρίς προκαταλήψεις. Ετσι και η σχολή εκπαιδευτών Αυτοάμυνας, με σεβασμό στην ιδιαιτερότητα της κάθε τεχνοτροπίας, κινείται στον γενικό άξονα της Αυτοάμυνας, καταρτίζοντας τον κάθε συμμετέχοντα σε όλες τις απαραίτητες γνώσεις που χρειάζεται.

6. Φυσικά και η νομική υπόσταση του διπλώματος που αποκτά ο κάθε συμμετέχων, συν την αναγνώριση του διεθνούς δίπλωματος, σε συνδυασμό με το κύρος της σχολής, είναι ένα επιπλέον επαγγελματικό εφόδιο στους παλαιούς δασκάλους, που βαραίνει το βιογραφικό τους, αλλά και ένα εχέγγυο λαμπρής σταδιοδρομίας στους νέους, ως Εκπαιδευτές στον χώρο της Αυτοάμυνας εν γένει

7. Η ημερομηνία διεξαγωγής της σχολής. Το χρονικό πλαίσιο επιλέχτηκε με βάση του ότι από τα μέσα Ιουνίου που ξεκινά η σχολή (13/6) κλείνουν τα σχολεία, θεωρείται low season για τις σχολές. Επίσης σε αυτές τις ημερομηνίες οι αγωνιστικές δραστηριότητες είναι ελάχιστες. Το τέλος της σχολής 26/7, επιτρέπει στον καθένα να προγραμματίσει τις καλοκαιρινές του διακοπές. Τα μαθήματα της σχολής γίνονται μόνο Σάββατο και Κυριακή, και έτσι δεν αποτελούν κώλυμα λόγω δουλειάς και άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων. "

Ολα τα παραπάνω αποτελούν την πιο ολοκληρωμένη πρόταση, για την συμμετοχή του κάθε ενδιαφερόμενου που πληρεί τα κριτήρια, και βεβαιώνει a priori την επιτυχή έκβαση της σχολής Εκπαιδευτών Αυτοάμυνας.

Λόγω του ότι, η ποιότητα είναι το πρωταρχικό μέλημά μας, δεν θα ακολουθήσουμε την "πολιτική" των δεκάδων συμμετοχών Ο στόχος μας, είναι οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν ουσιαστική γνώση και να εκπαιδευτούν σωστά, γι αυτό συμβουλεύω τον κάθε ενδιαφερόμενο να κάνει την αίτησή του όσο πιο σύντομα μπορεί. Εχουμε δηλώσει πως θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προταιρεότητας.

Στο ειδικό link https://self-defense.gr/1i-scholi-ekpaideyton-aytoamynas/ υπάρχουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα σε μορφή jpeg και pdf, και αναλυτικά όλες οι πληροφορίες".

Εδώ είναι η σελίδα της σχολής Εκπαιδευτών Αυτοάμυνας στο facebook.

https://www.facebook.com/events/3585528158154183/

 

Αμεση επικοινωνία, στην έδρα της Π.Ο.Ε.Τ.Α

Αχαρνών 315 – Κάτω Πατήσια

211.21.36.521 (Από 14:00 έως 23:00)

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sxoli ekpaideuton 22333

mtgp1

banner kossivakis

aaabbhu6e