Διεθνής ματσάρα ο Γιάννης Μπούκης με Karim Ghajji για Παγκόσμιο τίτλο ISKA στο Παρίσι!

on . Posted in Ελληνικά Νέα

force 1 tasos tsalas 10

Boukis0288

Ανακοινώθηκε πριν λίγο το σπουδαίο ματς που έκλεισε ο Στέλιος Πολίτης για τον Γιάννη Μπούκη!

Ο 'The Champ' θα διεκδικήσει Παγκόσμιο Τίτλο ISKA απέναντι στον Γαλλο-Μαροκινό Karim Ghajji στις 12 Δεκεμβρίου στο Παρίσι.

Μέσο στο άντρο του αντιπάλου του ο Μπούκης, κάτοχος 4 παγκοσμίων τίτλων WKU και 2 WLF θα επιδιώξει να πάρει μια από τις μεγαλύτερες νίκες στην καριέρα του.

Η αξία του Ghajji, όπως σας την παρουσιάσαμε μέσα και από τον πρόσφατο νικηφόρο αγώνα που έδωσε απέναντι στον Χρήστο Τσατσάι είναι δεδομένη μιας και 12 παγκόσμιους τίτλους ISKA , καθώς και ζώνη στο 'Bellator Kickboxing'.

Η πρόκληση είναι τεράστια για τον Μπούκη που όμως πλέον διαθέτει και τις εικόνες και την εμπειρία ώστε να βγει μεγάλος νικητής από αυτή την κορυφαία κόντρα.

Boukis02885

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Στο Παρίσι λοιπόν ανακοινώνεται επίσημα σήμερα ένας από τους σημαντικότερους αγώνες για το Ελληνικό kickboxing όπως έχουμε προϊδεάσει στις 12 Δεκεμβρίου! Παγκόσμιος τίτλος της ISKA με τον θρύλο Γαλλομαροκινό Karim Ghajji απέναντι στο δικό μας Έλληνα Γιάννη Μπούκη!

Οι δύο αθλητές έχουν αγωνιστεί main event στο Bellator και θα λύσουν τις διάφορες τους σε πέντε γύρους των τριών λεπτών στην κατηγορία των 77kg του Khalid Ghajji που κάνει διεκδίκηση του παγκόσμιου τίτλου του απέναντι στον αθλητή μας!

Ο Ghajji έχει 12 παγκόσμιους τίτλους ISKA στην κατοχή του, ενώ είναι και πρωταθλητής Bellator.

Ο Γιάννης αθλητής της ομάδας μου του ZEN FIGHTING CLUB πλέον αποτελεί έναν μαχητή παγκοσμίου κλάσης με 4 Παγκόσμιους τίτλους WKU και 2 WLF σε έναν αγώνα που έχουμε κλείσει από το καλοκαίρι και που θα διεξαχθεί στο περίφημο Cirque Phenix στο Παρίσι! Καλή επιτυχία !

Είμαστε στα μεγαλύτερα παγκόσμια ρίνγκ!»

aaabbhu6e

bannerpre35

protonotarios2020 1