Πράξη ψυχής από Σταύρο Εξακουστίδη στην μεγάλη επιστροφή στο Κ-1 της Ιαπωνίας!

on . Posted in Ελληνικά Νέα

force 1 tasos tsalas 10

exa333

O Σταύρος Εξακουστίδης, ο κορυφαίος Έλληνας κικμπόξερ που αγαπιέται ιδιαίτερα στο εξωτερικό, ανακοίνωσε πως επιστρέφει στο Κ-1 της Ιαπωνίας!

Το ιαπωνικό κοινό τον λατρεύει και έτσι οι διοργανωτές για μια ακόμα φορά τον καλούν για ένα πολύ δυνατό ματς που θα ανακοινωθεί επίσημα τις επόμενες μέρες.

Ωστόσο ο 'Nirvana' με αυτή την ανακοίνωση της επιστροφής του στο Κ-1 στην Άπω Ανατολή, έκανε γνωστό πως μέρος των χρημάτων που θα εισπράξει από αυτόν τον αγώνα θα δωθούν προς στήριξη του 18 μηνών Παναγιώτη Ραφαήλ.

Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ, πάσχει από μία νόσο που προσβάλει το μυϊκό σύστημα και επηρεάζει το σύστημα κατάποσης και αναπνοής.

Χρειάζεται ένα πάρα πολύ μεγάλο ποσό για να μεταφερθεί στην Αμερική και Πανελλαδικώς συγκεντρώνονται χρήματα για να επιτευχθεί κάτι που μοιάζει ακατόρθωτο μέχρι σήμερα.

Ο Σταύρος, αποδεικνύοντας έμπρακτα την κοινωνική του ευαισθησία θα συμβάλλει όπως μπορεί μέσα από αυτή την μάχη του και του αξίζουν πολλά μπράβο για αυτό!

Αν θέλετε και εσείς που διαβάζετε αυτό το άρθρο να βοηθήσετε στην παρακάτω εικόνα βρίσκεται στοιχεία των λογαριασμών που έχουν ανοιχτεί για αυτή την περίπτωση.

rafail000

aaabbhu6e

bannerpre35

protonotarios2020 1