Γίνε εκπαιδευτής στο Ελληνικό Σύστημα Αυτοάμυνας CASD : Όλες οι πληροφορίες!

on . Posted in Ελληνικά Νέα

force 1 tasos tsalas 10

casd system 0333666

bannerpre35

ΘΕΣ ΚΑΤΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ; ΤΟ CASD ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!

Το CASD είναι ένα καινοτόμο σύστημα αυτοάμυνας και το πρώτο παγκοσμίως στο χώρο των πολεμικών τεχνών, το οποίο κατάφερε να διακριθεί σε διαγωνισμό start up και συγκεκριμένα στον επιχειρηματικό διαγωνισμό 'Athens Startup Awards', που διοργάνωσε ο επίσημος αρμόδιος κρατικός φορέας του ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθήνας)  ξεχωρίζοντας ανάμεσα από 88 διαφορετικές ιδέες (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Είναι βασισμένο στη νομοθεσία και απόλυτα σχεδιασμένο στις ανάγκες της καθημερινότητας του εκάστοτε πολίτη. Βοηθά τους εκπαιδευόμενους να αντιλαμβάνονται άμεσα τον κίνδυνο και να αντιδρούν σε οποιαδήποτε δύσκολη συγκυρία, και αν βρεθούν. Εκτός αυτού, εστιάζει στην νοητική προετοιμασία και τη βιωματική εκπαίδευση με παράλληλη ανάλυση των εννοιών ρίσκο, αξιολόγηση της απειλής και αποτελεσματικότητα της αντίδρασης. Στόχος, επομένως, είναι η ενημέρωση, η εκπαίδευση αλλά κυρίως η πρόληψη, η οποία αφορά όλους.

Το CASD στα πλαίσια της διάδοσής του στην Ελλάδα και το εξωτερικό , στοχεύει στην προσέλκυση νέων εκπαιδευτών. Εάν πληροίς τις παρακάτω απαραίτητες προϋποθέσεις:

1. καθαρό ποινικό μητρώο

2. τριετής ενασχόληση με πολεμική τέχνη ή μαχητικό άθλημα

3. εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων (για τους άντρες)

και σε ενδιαφέρει να γίνεις μέλος της ομάδας του CASD μπορείς να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου στέλνοντάς μας ένα e-mail μ' ένα συνοπτικό βιογραφικό στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

aaabbhu6e

gods of war 2 banner 9

adrenaline banner 03

protonotarios 1444